Notícies

Més de 4.000 corredors en la tornada del Circuit Divina Pastora

 • 

Un total de 4.407 corredors han creuat este matí l’arc de meta en la 39ª Volta a Peu als barris de Sant Marcel•lí i Sant Isidre, sèptima prova del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València que, a més, suposava el retrobament amb l’asfalt valencià després de la parada estival.

Per davant de tots ells, Mohammed Mohattane (19:23) que ha entrat en meta amb 16 segons d’avantatge sobre el segon classificat, Hicham Ettaichmi (19:39). La tercera posició ha sigut per a Adil El Hand després de finalitzar la prova en 19:43.

Regresa el Circuito después del parón estival

Regresa el Circuito después del parón estival

En dones no hi ha hagut sorpreses i, una vegada més, Marta Esteban s’ha adjudicat el triomf. L’atleta del Serrano Club de Atletismo, que suma la seua sexta victòria en este Circuit, ha completat els 6.300 metres del traçat en un temps de 20:46. Raquel Landín, guanyadora d’esta prova en l’edició passada, ha hagut de conformar-se amb la segona plaça després de detindre el crono en 22:04. Per darrere d’ella, Fátima Ayachi, amb un temps de 23:05.

La pròxima cita del Circuit serà el 4 d’octubre amb la VI Volta a Peu de les Falles de València “Colegio Arte Mayor de la Seda”. Esta és una de les proves més multitudinàries del Circuit pel seu atractiu recorregut: el centre històric de la ciutat.

Més info d’interés