Notes de premsa

Més de 15 activitats esportives completaran l’àrea esportiva de la Fundació Esportiva Municipal en ExpoJove

 • ,

València recupera la seua tradicional fira esportiva i cultural destinada per als més joves després d’estar paralitzada per la crisi sanitària

Aquest any 2022 ha sigut la recuperació definitiva de l’activitat esportiva a la ciutat i, com colofó, ExpoJove tornará amb la seua tradicional cita per als més joves després de dos anys suspesa per la crisi sanitària. La Fundació Esportiva Municipal serà present des del 26 de desembre fins al 4 de gener de 2023. Com en passades edicions, l’objectiu serà acostar als més joves multitud de modalitats gràcies a una Àrea Esportiva que comptarà amb més de 15 activitats. Les passades edicions d’ExpoJove van acollir a més de 200.000 visitants, números que reflecteixen el gran impacte que té aquest esdeveniment amb el qual es tanca 2022 i s’obri el nou any.

ExpoJove es dirigeix a un públic jove, especialment, als més xicotets de la casa. És un lloc on les famílies i veïns/as de València gaudeixen d’una gran varietat d’activitats culturals, esportives i d’oci que s’ofereix en els diferents pavellons de la fira. Per això, la Fundació Esportiva Municipal serà present amb més de 15 activitats esportives perquè els assistents tinguen l’oportunitat de descobrir i practicar diferents modalitats, a més d’agrair la participació amb diferents obsequis. Per cada activitat que es complete, els participants segellaran un passaport esportiu que se’ls entregarà en l’entrada.

Més de 15 activitats esportives completaran l'àrea esportiva de la Fundació Esportiva Municipal en ExpoJove

Més de 15 activitats esportives completaran l’àrea esportiva de la Fundació Esportiva Municipal en ExpoJove

Aquestos són alguns dels esports que seran presents gràcies a la col·laboració amb les Federacions i clubs de la ciutat: la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana comptarà amb un camp d’hoquei i un castell inflable; el Club d’Escacs de Ciutat Vella tindrà un tauler gegant, un mural de peces imantades i 18 taulers per a partides; d’altra banda, el CB Petraher serà el protagonista per a ensenyar als més xicotets com practicar bàsquet adaptat; la Federació de Rugbi també tindrà el seu espai d’inflables per a realitzar placatges, moviments específics i un set gaming amb el videojoc ‘Rugby2022’; i la Federació de Bàdminton de la Comunitat València amb l’organització de partits i exercicis relacionats.

València recupera la seua tradicional fira esportiva i cultural destinada per als més joves després d'estar paralitzada per la crisi sanitària

València recupera la seua tradicional fira esportiva i cultural destinada per als més joves després d’estar paralitzada per la crisi sanitària

També serà present la Unió de Consumidors de València, que tindrà el seu propi circuit de seguretat viària, així com tallers de pintures/jocs; la Federació de Pàdel amb diverses pistes de mini pàdel; la Federació de Beisbol, Softbol i Futbol Americà de la Comunitat amb zones per a batre; la Associació de Colpbol amb tallers didàctics i exhibicions d’equips participants en la Lliga Oficial; la Federació de Judo comptarà amb modalitats com Jiu Jitsu, Aikido, Kendo o Wu Shu; la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana amb xarxes de minitenis i touchtenis; la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana tindrà diverses taules de joc i portaran als millors jugadors valencians, a més d’exhibicions i cursos gratuïts; així com la Fundació de Pilota Valenciana que també portarà jugadors d’elit de escala i corda i raspall; o el club Motion Academy que tindrà una instal·lació d’obstacles de fusta i matalassets, amb tallers per a parkour i psicomotricitat, tot un espai per a acostar aquest esport urbà; a més d’altres àrees poliesportives amb diferents activitats.

Sense dubte, una gran oportunitat perquè, les famílies i veïns/as de la ciutat de València, aprofiten aquests dies festius en la Fira del Nadal juvenil, descobrint i practicant activitats culturals, esportives i d’oci que oferiran els diferents pavellons de Fira València.