Notes de premsa

Més cites per a continuar corrent a València

 • , ,

Després de la festa del XXV aniversari de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, que va tornar a registrar un rècord de participació i de corredors creuant la línia de meta, amb més de 10.800 corredors finalitzant la prova de 21 quilòmetres, continua havent-hi més cites per a continuar disfrutant de la passió de córrer i preparar la vinent Marató València.

D’esta manera, este cap de setmana, València Ciutat del Running torna a comptar amb dos carreres. El dissabte a la vesprada tindrà lloc en la valenciana pedania de Borbotó la ‘II Cursa Popular a Borbotó‘, de 8.500 metres. Una cita organitzada per E.D. Xafacharcos Running Borbotó, junt Associació de Veïns “La Marjal de Borbotó”.

A més, el 25 d’octubre, a partir de les 9 hores, el Jardí del Túria acull la 1a Carrera Anual de UN Day, una cita de 5 quilòmetres, amb eixida en la font que hi ha davall el Palau de la Música. Esta cita se celebra amb motiu d’ella celebració del 70 aniversari de l’Organització de nacions Unides, baix el lema “Unes nacions Unides forts. Un món millor”.