Notícies

Marc, Félix i Nacho, primers finalistes del Trofeu Mestres – Ciutat de València

 • 

El XIV Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda ha completat este dissabte el cartell de la final amb la classificació de Marc, Félix i Nacho. Amb un resultat de 60-45, el trio ha superat a Pere Roc II, Tomàs II i Guillermo en la semifinal disputada al trinquet de Pelayo.

L’inici esclatant de l’equip de Marc, ha sigut respost ràpidament pels seus contrincants. Amb iguals a 25, els blaus han sumat tres jocs consecutius que a la fi han resultat claus. Tot i que Tomàs II ha buscat erigir-se el líder del seu equip, no ho ha aconseguit, a diferència de Marc. El de Montserrat ha ficat una marxa de més i els seus companys s’han sumat a l’ofensiva. Amb 40-25, un canvi de pilota ha significat que el conjunt de Pere Roc II tornara a tancar un joc des del dau. A partir d’ací, les forces s’han igualat i qui jugava al dau, pujava parcials al lluminós. Encara que no han estat encertats de cara a tancar quinzes, els rojos han tractat de desplegar el mateix ritme que els seus rivals, sense fortuna. Així mateix, la compenetració dels blaus ha estat perfecta i s’enfrontaran en la final a Puchol II, Javi i Santi.

La segona semifinal del II Trofeu Mestres de raspall serà este dijous a Bellreguard. Vicent, Tonet IV i Néstor jugaran contra Moltó, Canari i Roberto. Les finals del Trofeu Mestres, en ambdues modalitats, se celebraran en Pelayo el dissabte, dia 19 de desembre.