Notícies

Marató i Mitja Marató València esgoten les seues primeres 1.000 inscripcions en un matí

 • 

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzats per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, i la Mitja Marató, organitzat pel mateix club, han tornat a arrasar en la seua obertura d’inscripcions. Mostra d’això és l’excel·lent acceptació que ambdós proves han tingut per part dels runners, però especialment la Marató, que en poc més d’una hora ha esgotat la quota de 1.000 inscripcions promocionals a un preu de 40€ per a participar en l’edició de 2015.

L’arrancada de la Marató i de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso confirma la passió de València pel Running, ja que les inscripcions promocionals d’ambdós proves s’han vist esgotades en un temps rècord. Després de l’obertura del registre online, les primeres 1.000 inscripcions de Marató s’han esgotat en 75 minuts exactes, mentres que les de la Mitja Marató s’han completat en 2 hores i mitja. Una vegada complit esta primera quota de 1.000 inscripcions, el preu de venda passa a ser de 45€ fins al 28 de febrer en Marató. Mentrestant, en la mitja marató passa a costar 22€. 

Salida Maratón Valencia y 10K.

Salida Maratón Valencia y 10K.

La prova de l’èxit d’esta arrancada s’evidencia amb la comparativa amb 2014. Fa un any, quan també es va utilitzar la fórmula de bonificar els primers mil dorsals, estos es van esgotar en 36 hores, en el cas de la Marató, i en cinc dies, en el cas de la Mitja Marató.

Medio Maratón Valencia.

Medio Maratón Valencia.

A pesar de la immediatesa d’esta obertura d’inscripcions, la Marató València Trinidad Alfonso torna a intuir en el seu cens una notable presència del corredor internacional (9%) i del corredor nacional procedent de la resta de províncies de l’estat (25%). De tots estos inscrits actuals, el principal perfil forà respon a corredors procedents d’Itàlia, França, Bèlgica i Països Baixos com a nacionalitats més nombroses. Mentres que en l’àmbit nacional, destaquen en nombre els corredors procedents de Madrid, Albacete i Barcelona.