Notes de premsa

Maratón Valencia esgota les seues 30.000 dorsals

 • , ,

Quarta ocasió consecutiva en la qual la prova penja el cartell de ‘*sold out’. S’ha obert una llista d’espera per a cobrir baixes per segur o lesió

La 42a Maratón Valencia Trinidad Alfonso ha penjat a sis mesos de la prova el cartell de “no hi ha dorsals” després que hui s’hagen esgotat les 30.000 inscripcions que hi havia disponibles per a córrer a la ciutat del running el pròxim 4 de desembre de 2022.

És la quarta ocasió consecutiva que l’organització de la carrera, a càrrec de la S.D. Correcaminos i l’Ajuntament de València, esgota els dorsals per a participar en la marató. La primera va ser en 2018, quan es van posar a la venda 22.000 places, la segona en 2019, amb 25.000, i la tercera en 2020, una edició que no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia, però que va penjar el sold out tres mesos després d’obrir les 30.000 inscripcions per a la carrera. En 2021, la Maratón Valencia va celebrar una edició limitada a causa de les restriccions per la COVID en la qual no es van traure dorsals nous.

Quarta ocasió consecutiva en la qual la prova penja el cartell de ‘*sold out’. S'ha obert una llista d'espera per a cobrir baixes per segur o lesió

Quarta ocasió consecutiva en la qual la prova penja el cartell de ‘*sold out’. S’ha obert una llista d’espera per a cobrir baixes per segur o lesió

“Enguany tornem amb tot i ens fa molt feliços poder dir que no queden dorsals, perquè això demostra que els corredors continuen confiant en nosaltres”, ha explicat Paco Borao, president de la S.D. Correcaminos, per això, ha afegit, “esperem poder celebrar aquesta 42 edició tan especial amb una gran festa el running”.

Dels 30.000 participants inscrits per a aquesta edició, un 48% són estrangers, representant de moment a un total de 115 nacionalitats diferents. A més, un 28% són corredors de la Comunitat Valenciana i un 24% arribarà a la ciutat del running des d’altres comunitats d’Espanya. A més, el 19% són dones,  a poc a poc continua augmentant la xifra de participació femenina en la prova regna, tant a nivell percentual com en el global, en haver pujat també el nombre de dorsals disponibles. Finalment, més de 6000 participants (21%) han triat Maratón Valencia i el seu ràpid i pla circuit per a debutar en la distància.

Llista d’espera per a cobrir les baixes de dorsals

Per als corredors que encara desitgen participar en la prova, s’ha obert una llista d’espera per a atendre aquestes sol·licituds, que seran cobertes a mesura que els corredors inscrits sol·liciten una baixa per lesió o bé fent ús de l’assegurança de devolució si el van contractar en la seua inscripció.