Notícies

Marató València obri el termini per a presentar-se com a entitat solidària en 2021

 • ,

La Marató València Trinidad Alfonso EDP ha obert el període de sol·licituds per a convertir-se en l’entitat solidària de la prova en la seua edició de 2021 i ser la beneficiària de les aportacions voluntàries dels corredors inscrits, així com l’acció ‘1 euro per corredor’ de la Fundació Trinidad Alfonso, principal col·laborador de la carrera, prevista per al 5 de desembre de 2021.

Poden optar al lloc d’entitat solidària de la Marató València fundacions, organitzacions o associacions que complisquen amb els requisits recollits en les bases del procés de selecció.

El termini de recepció de sol·licituds acaba el 31 de gener i a partir d’aqueix moment començarà el procés de selecció.

Els encarregats de triar l’entitat de 2021 seran un comité avaluador representant a SD Correcaminos i Fundació Esportiva Municipal del Ajuntament de València, organitzadors de la Marató, i la Fundació Trinidad Alfonso. Al llarg del mes de febrer es farà pública l’entitat triada.

L’aportació solidària dels corredors i el cens de les proves ha anat augmentant any a any, per la qual cosa també ho ha anat fent la quantitat que les entitats solidàries han rebut per a continuar fent la seua labor social. De fet, de 2011 a 2020, la quantitat aportada va passar de 3.700 euros a més de 40.000 en aquesta última edició celebrada en 2020.

Tota la informació sobre com participar, així com el formulari que ha d’emplenar-se per a presentar la candidatura, pots consultar-lo ací

Payasospital repeteix en la Mitja Marató

A diferència d’anys anteriors, enguany no hi haurà selecció per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, ja que la prova va haver de ser suspesa a causa de la COVID-19 i l’associació triada per a 2020, Payasospital, repetirà com a entitat solidària per a la pròxima edició, que tindrà lloc el 24 d’octubre de 2021.