Notes de premsa

Manual per a contribuir a una adequada gestió d’entitats i associacions esportives de base

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal ha presentat en el Complex de la Petxina el ‘Manual de Gestió per a entitats i associacions esportives de base‘, una guia de consulta sobre qüestions relacionades amb les obligacions administratives, comptables, fiscals i laborals exigides als responsables dels clubs i entitats esportives i al que han assistit més d’un centenar de representants de clubs i federacions de la ciutat de València.

El manual, elaborat en col·laboració amb professionals del Grupo de Asesores Internacionales ADADE experts en diferents matèries relacionades amb la gestió esportiva, sorgix com a resposta a les demandes i necessitats del sector davant del nou escenari normatiu laboral per a les organitzacions esportives sense ànim de lucre.

Manual para contribuir a una adecuada gestión de entidades y asociaciones deportivas de base

Manual para contribuir a una adecuada gestión de entidades y asociaciones deportivas de base

La Guia s’estructura en cinc apartats, centrats: Gestió d’organitzacions esportives sense ànim de lucre; La gestió de l’activitat en les entitats i associacions esportives de base; Obligacions administratives, comptables i fiscals; Gestió del personal laboral en les entitats i associacions esportives de base; Voluntariat en les organitzacions esportives i altres temes d’interés sobre patrocini i mecenatge o protecció de menors. El Manual pot descarregar-se en format PDF.

La presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Maite Girau, ha lloat la redacció i utilització d’este manual de gestió perquè “servirà de referència als clubs i federacions perquè avancen en la millora de la gestió de les seues organitzacions. Des de la Fundació Esportiva Municipal i l’Ajuntament de València volem ajudar a resoldre tots els seus dubtes perquè volem construir el millor esport per a la ciutat”.

Pots descarregar el Manual complet punxant ací

El Manual s’anirà actualitzant amb els canvis legislatius. Aquells interessats a rebre les dites actualitzacions han de registrar-se enviant les seues dades personals a jmbrotons@fdmvalencia.es