Notes de premsa

Maite Girau presenta el Trofeu Ciutat de València i la remodelació del pavelló Font de Sant Lluís

 • , ,

Les entrades per assistir a l’encontre ja es poden adquirir en els punts de venda oficials. Els abonats al club poden accedir sense cap cost addicional en les seues quotes.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha participat este matí en la roda de premsa en què s’ha presentat el XXIV Trofeu Ciutat de València, a càrrec del club basquetbolista València Basket.

L’acte ha tingut lloc en la renovada Sala de Premsa del pavelló Font de Sant Lluís, el qual acaba de ser remodelat en el seu interior, on s’han efectuat millores principalment en l’accés de jugadors, túnel de vestidors i en l’esmentada Sala de Premsa.

A més de les zones mencionades, també s’ha modificat per complet el pis de l’anell de distribució que envolta tota la pista principal de la instal·lació municipal. I s’ha modernitzat tota la imatge de les parets amb fotografies dels èxits més recents de l’equip, com el títol de la Lliga Endesa que van obtindre el passat mes de maig.

La delegada d’Esports ha estat acompanyada per José Vicente Berlanga, director de la Fundació Esportiva Municipal, Vicente Solá, president del València Basket, Francisco Javier Carrasco, president de MolcaWorld i Francisco Vallejo, president de Pinturas Isaval, empresa patrocinadora del partit de presentació que tindrà lloc diumenge que ve.

El president de l’equip taronja, Vicente Solá, ha volgut agrair “Maite Girau i José Vicente Berlanga la seua presència en este acte de presentació de XXIV Trofeu Ciutat de València, així com la seua inestimable col·laboració per a continuar fent millores en el pavelló de la Fonteta”.

Per la seua banda, Girau no ha volgut perdre l’oportunitat de lloar “l’esforç que realitza el València Basket amb les inversions que fa en este pavelló”, reconeixent que “s’ha millorat la seguretat, qüestions d’imatge i ara es continua treballant per a tindre un pavelló digne d’este club, la seua afició i la ciutat de València”. Ho ha fet després de “desitjar molt d’èxit a l’equip taronja” i no sense abans reconéixer que “l’esport necessita del suport de les institucions públiques i, com no, també dels patrocinadors”.

L’acte de presentació de l’equip i el posterior encontre davant del MoraBanc Andorra començarà a les 18:00 hores de diumenge que ve. Els abonats del club, que ja superen la xifra de 7.800, poden accedir a les instal·lacions sense cap cost addicional, mentre que aquells que hagen d’adquirir localitats hauran d’afanyar-se ja que, segons han informat, a penes queden mig centenar d’entrades a la venda.

Després de l’eixida dels equips d’escola i planter, serà el moment de presentar les noves cinc cares del club: Erik Green, Tibor Pleiss, Alberto Abalde, Latovius Williams i Aaron Doornekamp.