Notícies

Els centres C.A.E.S Gil Polo, Ballester Fandos i Nuestra Señora gaudeixen de la pilota en Pelayo

 • , ,

Els grups d’entrenament C.A.E.S de pilota valenciana han celebrat aquest matí la festa de final de temporada en el trinquet del Cap i Casal. Els xiquets i xiquetes procedents de centres C.A.E.S de València, que habitualment participen en les escoles municipals de pilota valenciana, han gaudit d’una jornada de convivència organitzada per la Federació de Pilota Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal.

Des de les 9:30 hores els més xicotets han passat el matí, al costat dels esportistes d’altres centres, realitzant jocs adaptats guiats pels seus monitors i, a continuació, han disputat partides amistoses combinant jugadors de diferents centres.

La jornada ha acabat amb el lliurament de les medalles de participació i uns regals de la temporada 2017-2018. Els professors dels centres CEIP Gil Polo, CEIP Ballester Fandos i CEIP Nuestra Señora del Carmen han col·laborat durant tota la trobada de promoció municipal on els alumnes han conegut i gaudit del recinte més antic de la ciutat de València.

Els més xicotets tanquen així una gran temporada esportiva, que finalitzarà amb les festes de final de curs, “Cloenda”, en les pròximes setmanes. El divendres 1 de juny, serà la Cloenda de secundària, el diumenge 3 de juny es realitzarà la Cloenda de primària i infantil, on estaran els alumnes dels centres educatius de la ciutat de València: Borbotó, IES Patraix, IES Font de Sant Lluís, IES Maritim, CEIP Santa Teresa, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Tomas de Montañana.

Ambdues jornades es realitzaren en la platja de la Malva-Rosa, on tindran lloc les activitats esportives i es lliuraran els trofeus i medalles de les competicions de 2017-2018 que posaran fi a aquesta temporada.

Els centres de secundària de València juguen les finals de Raspall en Pelayo

Després de la celebració de la festa final dels centres C.A.E.S de València, a partir de la 16 hores s’ha disputat la fase final dels centres de secundària dela ciutat en el trinquet de Pelayo.

Després d’una temporada de competició, el Cap i Casal, ha acollit aquesta última fase final de Raspall on han participat les escoles de: IES Maritim, IES Patraix i IES Font Sant Lluís, en les categories infantil i promoció. Els millors equips d’aquesta temporada han jugat semifinals i finals en una gran vesprada de promoció del nostre esport autòcton.

Programació fase final secundària, divendres 18 de maig de 2018, a partir de les 16 hores:

Semifinals categoria infantil:

– IES Patraix B – IES Patraix A

– IES Maritim – IES Patraix C

Semifinals categoria promoció:

– IES Maritim B – IES Patraix A

– IES Maritim A – IES Font A