Notícies

L’Open La Malva de vòlei platja celebra la seua 11a edició a la Malva-rosa

 • , ,

L’Open La Malva València Beach Volley torna un estiu més a la platja de la Malva-rosa. Enguany el torneig celebra la seua 11a edició, més d’una dècada acostant el vòlei platja a les valencianes i els valencians. Una trajectòria que li ha valgut per a convertir-se en un esdeveniment de referència dins del món del vòlei platja que atrau a esportistes procedents de diversos punts d’Espanya.

La competició, organitzada pel club Beach Bol, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, es durà a terme el dissabte 31 de juliol i el diumenge 1 d’agost. Enguany l’esdeveniment inclourà tres tornejos –masculí, femení i mixt– dividits en dues categories: l’amateur, oberta a qualsevol persona, i la pro, dirigida a jugadors i jugadores ja experimentats dins d’aquest esport.

L’experiència de l’organització al capdavant d’aquest esdeveniment, juntament amb les possibilitats de la instal·lació de vòlei platja de la Malva-rosa, són les claus de l’èxit d’una competició que ha esgotat totes les seues places. En total, en l’edició de 2021 participaran 256 esportistes de tots els nivells.

 

Competicions femenines, masculines i mixtes

L’Open La Malva començarà el dissabte 31 de juliol, a les 9.00 hores, amb les competicions 2×2 femenina i masculina, tant a nivell amateur com professional. Al llarg de la jornada –amb un descans durant les hores de més calor– s’aniran disputant els diferents enfrontaments fins a determinar les dues parelles finalistes.

Seguidament, el diumenge 1 d’agost se celebrarà el torneig mixt, també en format 2×2. La prova, a més, comptarà amb el mateix nombre de participants masculins i femenins amb la intenció de continuar apostant per la igualtat en l’esport. 

En aquest 2021, no hi haurà competició per equips de quatre, com sí que ha succeït en edicions anteriors, amb la finalitat d’assegurar la distància interpersonal entre les i els esportistes i garantir el compliment de les mesures sanitàries contra la Covid-19. Les persones que gaudisquen d’un dia de platja a la Malva-rosa, podran acostar-se a contemplar l’espectacle, encara que també haurà de respectar-se el manteniment de la distància i estarà completament prohibit formar aglomeracions.

 

 

La Instal·lació Municipal de Vòlei Platja

La Instal·lació Municipal de Vòlei Platja és un espai de 10.876 m², situat a la Platja de la Malva-rosa, que es dedica a la pràctica del vòlei platja i d’altres esports. Aquest estiu l’espai romandrà obert fins al 31 d’octubre, en horari de 10.00 h a 22.00 h.

La instal·lació, que forma part de la xarxa d’espais esportius de la Fundació Esportiva Municipal, disposa de:

  • 16 pistes de vòlei platja, que poden utilitzar-se també per a la pràctica d’altres esports.
  • 2 pistes d’handbol platja.
  • 1 pista central amb il·luminació i un espai adaptat per a qualsevol esdeveniment.
  • Quiosc Bar.
  • Zones de descans i lavabos.