Notícies

L’EuroBasket entrega els premis del Concurs de Dibuix i Video

 • ,

Ahir, dijous 27 de maig, es va celebrar el lliurament de premis del Concurs de Dibuix i Vídeo de l’Eurobasket Femení València 2021, una activitat de promoció a la qual s’han presentat més de 80 treballs d’escolars de la província de València.

Un jurat amb representació de les institucions organitzadores de l’esdeveniment (FEB, Fundació Trinidad Alfonso, Generalitat Valenciana, Diputació de València, Ajuntament de València, FBCV i València Basket) ha decidit els treballs guanyadors, els protagonistes dels quals han rebut el premi corresponent en un acte que ha tingut lloc en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket i al qual han acudit Jose Ricardo Vila, Cap de Servei d’Esport d’Elit i Formació de la Generalitat Valenciana; Borja Santamaría, director gerent de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València; Andrés Campos, diputat d’Esports i Joventut de la Diputació de València; Sergi Borrás, responsable de Projectes de la Fundació Trinidad Alfonso; i Víctor Luengo, director de Màrqueting del València Basket.

 

 

“Hui veniu a recollir un premi, però l’important és haver gaudit del recorregut”. Amb aquestes paraules ha donat la benvinguda als escolars el diputat d’Esports, Andrés Campos, després de la presentació de l’esdeveniment, que ha sigut a càrrec de Borja Castejón i Fernando Romay. A continuació, gaudint també d’aquest dia tan especial per a ells i elles, han anat desfilant els autors i les autores dels treballs més valorats, amb premi per als tres millors de cada categoria.

 

 

Relació de guanyadores i guanyadors:

CONCURS DE DIBUIX

Categoria A (3r i 4t de Primària): Ariadna Molina – Col·legi Vilavella
Categoria B (5é i 6é de Primària): Candela Fernández – Col·legi Iale
Categoria C (1r i 2n de ESO): Estela Ramírez – Col·legi Martí Sorolla II
Categoria D (3r i 4t de ESO): África Fabra – Col·legi Martí Sorolla II
Categoria E (Especial): Cicle 2 del Centro de Educación Especial Rosa Llácer

CONCURS DE VÍDEOS

Categoria A (3r i 4t de Primària): 3r de Primària A-B del CEIP Joan Fuster
Categoria B (5é i 6é de Primària): 5é de Primària A-B del CEIP Joan Fuster
Categoria C (1r i 2n de ESO): Carolina Albuquerque, Claudia Chica, Inés Puig i Ana Ruiz del Colegio Santa Teresa de Jesús.
Categoria E (Especial): Alumnat del Centro de Educación Especial Rosa Llácer

 

 

Tots els col·legis participants en el Concurs han rebut a més un obsequi en forma d’entrades per a poder assistir a la Fase de Grups de l’Eurobasket Femení.