Notes de premsa

Les dones víctimes de violència de gènere podran fer ús de les piscines municipals per a la seua recuperació

 • , ,

L’Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal, ha aprovat una resolució que reconeix la bonificació del 100% del preu de les piscines municipals per a dones víctimes de violència masclista

La Fundació Esportiva Municipal, organisme responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de València, ha aprovat, a través de la seua presidenta delegada i regidor d’Esports, Maite Girau, la resolució que reconeix el dret a aquelles dones víctimes de violència de gènere de la ciutat, a fer ús de les piscines municipals durant un període de sis mesos.  

L’acord permet que les dones víctimes de violència masclista sense recursos puguen practicar natació en les instal·lacions municipals, prèvia sol·licitud des del seu Centre Municipal de la Dona, amb una bonificació del 100% del seu cost, amb l’objectiu de contribuir a la recuperació de les seqüeles físiques i psicològiques que patisquen a causa del maltractament.

“Estem completament compromesos amb el treball de lluita contra la violència de genere. En aquesta batalla tots i totes estem concernits. Des de la Regidoria d’Esports treballem perquè les instal·lacions esportives municipals estiguen al servei de la ciutadania en qualsevol dels seus aspectes.” Ha declarat la Regidora Maite Girau.