Notes de premsa

Les Redsticks visiten els barcos de les 52 Super Series hores abans de la seua primera regata a València

 • , ,

La Selecció Espanyola femenina d’Hoquei va visitar durant el matí de hui la Vignale València Sailing Week, que se celebra en aigües valencianes del 18 al 23 de maig. D’esta manera, els dos majors esdeveniments internacionals per equips que tindran lloc a València en 2015 s’han unit amb esta visita de la selecció espanyola d’hoquei femení a l’edifici Veles e Vents.

El combinat nacional va visitar les embarcacions que competixen en la regata inaugural de la 52 Super Series 2015 de monocascos i va conéixer de la mà del regatista olímpic David Vera, tripulant del Azzurra, els amagatalls de la competició.

Las Redsticks visitan los barcos de las 52 Super Series

Las Redsticks visitan los barcos de las 52 Super Series

Així mateix, Agustín Zulueta, director de la 52 Super Series 2015 també va fer d’amfitrió de la delegació internacional d’hoquei, que disputarà el pròxim mes de juny la World League Semifinal Valencia, del 10 al 21 de juny, a la recerca d’una plaça per a disputar els Jocs Olímpics de Río 2016.

Durant la visita, els responsables de la selecció espanyola dirigida per Adrian Lock i de la Vignale València Sailing Week van intercanviar camisetes per a agermanar les dos competicions internacionals per equips més importants de la present temporada que tindran lloc a València, abans que esta regata de nou barcos monocascos de 15,85 metres comence la seua competició fins a dissabte que ve.

Després del pas pel Veles e Vents de València, les jugadores internacionals es van dirigir a la platja per a seguir amb la seua preparació física per a la cita esportiva que se celebrarà del 10 al 21 de juny en el poliesportiu Verge del Carmen-Beteró.

FOTO: Nicolás Martínez