Notícies

Les #RedSticks de la Selecció Espanyola perdonen i Cullen una nova derrota davant de l’Índia

• ,

La Selecció Espanyola Absoluta Femenina va caure davant de l’Índia per 0-1 en un nou encontre de preparació a València amb vista a la World League Round 3.

Lluïa el sol sobre Verge del Carme – Beteró. Les #RedSticks van començar bolcades sobre el camp visitant encara que, com en els últims enfrontaments, faltats d’encert cara a gol. En tots estos dies, este ha sigut l’única llacuna de les jugadores que dirigix Adrian Lock, ja que a actitud, ganes, joc i desplegament físic, no els ha vençut cap dels seus rivals. María López, que hui complia 25 anys, en un tir després d’una bona acció de la nostra parcel·la ofensiva, i Gigi Oliva, amb l’un penal córner, no van superar a la meta d’una selecció índia, que en els últims minuts s’aniria a la recerca del gol.

España de Hockey se midió a la India.

En el segon període el conjunt asiàtic va estirar les seues línies. María Ángeles Ruiz va estar molt sòlida traient qualsevol ocasió de perforar la seua porteria. La va tindre Espanya per dos vegades. Lucía Jiménez rematava una acció d’atac que va obligar la portera visitant a realitzar una meritòria intervenció. També, quasi sobre la botzina, la valenciana Lola Riera, consumada especialista des del penal córner, enviava el seu llançament junt amb el pal dret de la meta visitant.

Després del descans, el nostre rival va oferir el seu millor joc gràcies a la velocitat de les seues jugadores d’atac. María Ángeles Ruiz va haver de tornar a aparéixer per a mantindre l’empat en el marcador. No obstant això, després de tornar a reprendre el comandament del xoc, on Lola Riera va tornar a disposar d’una oportunitat des del PC, Vandana Katariya s’internava en l’àrea per a marcar el primer tant del partit per a l’Índia (0-1, Minut 41).

En l’últim quart, les xiques de Adrian Lock es van bolcar a la recerca de l’empat. Va poder aconseguir-ho Gloria Comerma o Gigi Oliva i Lola Riera, de nou des del penal córner, però no va poder ser, i inclús, l’Índia va poder sentenciar el duel en el contracolp. Per tant, final a esta segona concentració de 2015. En uns dies tornada a València, i triple enfrontament enfront d’Alemanya.