Notes de premsa

Les xarxes de voleibol visten la Platja de la Malva-rosa en la XII edició del Open la Malva

 • , ,

L’Open la Malva de Voleibol torna un altre any més a la Platja de la Malva-rosa amb la seua XII edició. El torneig es disputarà aquest cap de setmana, els dies 30 i 31 de juliol en les pistes de la instal·lació municipal de volei platja, que a més enguany compleix el seu desé aniversari.

En la present edició participaren un total de 96 equips i comptarà amb una gran presència internacional, amb prop de 40 equips provinents de tot el món. Destaca la participació dels alacantins Daniel Moreno i Roberto Sanfelix, una de les millors cinc parelles del voleibol espanyol.

Les xarxes de voleibol visten la Platja de la Malva-rosa en la XII edició del Open la Malva

Les xarxes de voleibol visten la Platja de la Malva-rosa en la XII edició del Open la Malva

La vesprada del divendres, prèvia a l’esdeveniment, tindran lloc en la mateixa instal·lació volei de la platja activitats lúdiques de caràcter social.  El dissabte a partir de les 9.00 h del matí arrancaran els partits de les modalitats de 2×2 masculí i femení. L’endemà, el diumenge, a la mateixa hora, tindrà lloc la modalitat de 4×4 mixt, amb equips integrats per dos homes i dues dones. Les tres modalitats estaran dividides en tres nivells: or, per a jugadors i jugadores experimentades que ja hagen competit en tornejos de mitjà o alt nivell; plata, per a aquelles persones que ja porten un temps entrenant voleibol; i finalment bronze, perfecte per a acabats d’iniciar en aquest esport o que porten molt poc temps practicant-lo.

La intenció amb aquesta divisió per categories és que el nivell dels participants estiga més igualat i així formar aparellaments més emocionants. A més, d’aquesta manera els participants podran gaudir disputant partits contra persones del seu mateix nivell i que així ningú se senta exclòs.

A diferència d’edicions passades l’espai on es desenvoluparà el torneig comptarà amb dues pistes centrals, una destinada a la competició masculina i una altra a la femenina, que es disputaran de manera paral·lela per a posar el valor la igualtat en l’esport. A més, s’ha incorporat diferents serveis com un speaker professional, un DJ i un servei de fisioterapeuta que estarà disponible per als participants de la jornada del dissabte.