Notícies

Les platges valencianes van acollir als corredors de Arena Running

 • ,

El circuit Arena Running de carreres per les platges arribava a València en ple mes de juliol amb unes platges repletes d’esport. En esta tercera parada, prop de 200 corredors van canviar l’asfalt i els carrers de la ciutat per l’arena blana de les platges de Les Arenes, Cabanyal i Malva-Rossa en un recorregut de 5 quilòmetres en una superfície que cada vegada atrau a més corredors.

Arena Running

Abans de l’eixida, el president del Comité Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, acompanyat de Cristobal Grau, regidor d’esports i juventut, van despedir els participants en esta prova agraint-los el seu compromís amb l’esport, un acte emmarcat dins de la designació de València com a Ajuntament Olímpic.

Una carrera infantil prèvia a la de majors, massatges i estirades de pilates o un calfament de Cubbá al ritme de la música per als participants van ser algunes de les activitats d’esta etapa del Circuit Arena Running, que va aportar més esport a unes platges valencianes que al juliol acullen diferents tornejos de rugbi, vòlei o futbol platja.