Notes de premsa

Les Miniolimpiades, la manera més saludable i educativa d’iniciar als més xicotets en l’esport

 • , ,

Activitats esportives per a xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys

Des de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València apostem per una iniciació esportiva saludable i el més educativa possible. Per això, a través d’activitats com la Miniolimpiada, dirigides a xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, s’advoca per una iniciació poliesportiva, que implique el màxim de patrons motors.

Esta manera d’iniciar-se en l’esport, que es basa en els jocs preesportius, permet als escolars formar-se físicament, d’una forma més completa i harmònica, en adaptar l’activitat a les capacitats evolutives pròpies de l’edat dels escolars..

Les Miniolimpiades, la manera més saludable i educativa d'iniciar als més xicotets en l'esport

Les Miniolimpiades, la manera més saludable i educativa d’iniciar als més xicotets en l’esport

Les Miniolimpiades (multiesport, jocs preesportius) són una vertadera oportunitat per a iniciar-se, de la millor manera possible, en l’esport, sense especialitzar-se de manera prematura. El multiesport permet ampliar l’experiència dels escolars, en enfrontar-los amb la pràctica de diversos esports i diferents moviments tècnics, alguna cosa que els experts consideren el més adequat per a l’educació física i la iniciació esportiva dels més joves.

Esta activitat reuneix totes les condicions necessàries per a garantir una correcta iniciació. Protegeix la salut dels menors en adaptar l’esport a les seues capacitats actuals; promou una educació física integral en estimular una gran varietat de moviments i tècniques esportives i; a més, evita riscos com l’estrés i ansietat que, moltes vegades s’associen a la competició esportiva, en xiquets i xiquetes d’estes edats.

Des de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València apostem per una iniciació esportiva saludable i el més educativa possible

Des de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València apostem per una iniciació esportiva saludable i el més educativa possible

Dates i seus

Consultar dates i seus. Esta informació està subjectes a possibles modificacions que seran informades a les entitats participants. La primera jornada tindrà lloc el dia 18 de novembre de 2023, en el Tram III – Estadi del Túria, amb el pre-rugbi com a protagonista.

Inscripció

La inscripció pot realitzar-se de tres formes diferents:

Et convidem a participar! Encara estes a temps!

Rebràs una samarreta de regal!