Notícies

Les gimnastes més xicotetes obrin el campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística de València

 • ,

El Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística travessa l’equador. Ahir dimecres va finalitzar el Campionat d’Espanya Base de Gimnàstica Artística Femenina on han competit les gimnastes més jóvens de la gimnàstica espanyola. A partir de matí comencen els nivells nacionals. Fins al moment, han sigut més de 100 participants que han donat el millor de si mateixes en la pista central del Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís. Dos dies de competició que s’han saldat amb una gran afluència de públic i un enorme èxit de l’esport valencià.

I és que, la gimnàstica valenciana està sent una de les grans triomfadores d’esta edició. L’equip Valencià ha aconseguit un total de quatre medalles d’or, dos de plata i una de bronze en les sis competicions que s’han realitzat fins al moment i ha sigut el conjunt que més guardons ha obtingut.

En la categoria de Inigym 1, es va imposar la madrilenya Carlota Gómez de l’equip Coslada. En Inigym 2, la guanyadora va ser Carla Cirer de l’equip Valencià amb un total de 38,600 punts. Norah Beneyto del Club Gimástic de Barcelona va ser la vencedora de la categoria Promogym 1, empatada amb la gimnasta valenciana Paula Royo. La medalla de bronze d’esta competició va ser a parar a una altra gimnasta de la Comunitat, Aina Ros.

La gimnasta catalana Ione Muñoz del club La Salle Gracia va obtindre una merescuda victòria, imposant-se a Iris Navarro de l’equip Valencià en la categoria de Promogym 3; mentres que en Promogym 4 la també valenciana Sandra Hueta va aconseguir la medalla d’or gràcies a un magnífic exercici de bot.

Campeonato de España de Gimnasia Artística de Valencia

Campeonato de España de Gimnasia Artística de Valencia

A partir de la jornada de hui dijous, començaran a competir els nivells nacionals. Es tracta de les categories de gimnastes més jóvens. El dissabte i el diumenge serà el torn de l’elit gimnàstica espanyola. En estos dos dies, participaran les seleccions nacionals, que han obtingut molt bons resultats en els passats Jocs del Mediterrani celebrats a Turquia.

En estos primers dies per fortuna no ha calgut lamentar cap lesió greu. L’equip de la Clínica Quirón de València, compost per dos fisioterapeutes, un metge i una infermera, està prestant servici mèdic al torneig i ha resolt totes les lesions lleus que han patit els esportistes.

DIVENDRES 29 JULIOL

  • 9.55 h.:   Competició Nivell 2 GAM i Nivell 2 xicotetes GAF (1a subdivisió).
  • 11.50 h.:  Competició Nivell 2 GAM i Nivell 2 xicotetes GAF (2a subdivisió).
  • 15.50 h.: Competició Nivell 1 GAM i GAF (1a subdivisió).
  • 19.40 h.: Competició Nivell 1 GAM i GAF (2a subdivisió).

DISSABTE 20 JULIOL

  • 9.00 h.:   Competició Nivell 8 GAM i GAF.
  • 11.10 h.:   Competició Nivell 5 GAM i Nivell 5 i 4 xicotetes GAF.
  • 16.00 h.: Competició Nivell 7 GAM i GAF.
  • 19.25 h.:  Competició Nivell 10 GAM i GAF.

DIUMENGE 21 JULIOL

  • 9.20 h.:   Competició Nivell 6 GAM i GAF.
  • 13.00 h.: Competició Nivell 9 GAM i GAF.