Notes de premsa

Les escoles esportives prenen protagonisme

 • , ,

L‘esport a Valènciamolt de protagonisme amb els xiquets. I este cap de setmana és una bona mostra d’ells, on els protagonistes seran els xiquets i xiquetes de les escoles de rugbi i ciclisme amb dos esdeveniments d’entitat.

D’una banda, el Club Poliesportiu Les Abelles organitza de la quarta edició del “Torneig d’Escoles Ciutat del Rugby de València”, que se celebrarà este cap de setmana i està dirigit a les categories Sub8, Sub10, Sub12 i Sub14.

Les Abelles organiza de la cuarta edición del “Torneig d’Escoles Ciutat del Rugby de València”

Les Abelles organiza de la cuarta edición del “Torneig d’Escoles Ciutat del Rugby de València”

El Torneig se celebrarà en la Ciutat del Rugbi de València, Poliesportiu de Quatre Carreres, que compta amb dos camps de gespa artificial i completíssimes instal·lacions. Un complex esportiu modern, dinàmic i polivalent, enclavat en una zona de gran creixement social i cultural.

S’espera que més de 800 jugadors i més de 40 equips participen en este campionat, campionat en què es donaran cita, per Quart any consecutiu el futur i el planter del rugbi del nostre país.

D’altra banda, la Peña Ciclista Campanar i la Fundació Esportiva Municipal de València organitzen un any més el tradicional Trofeu FDM València de Ciclisme en un circuit tancat entorn del Palau Velódrom Lluís Puig.

El ciclismo, también protagonista en las escuelas deportivas

El ciclismo, también protagonista en las escuelas deportivas

Al voltant de 200 xiquets i xiquetes (principiants, alevins i infantils) de fins a 15 escoles de la Comunitat Valenciana participaran és esta prova, prova en què es tornaran a donar cita el planter i futur del ciclisme de la nostra comunitat.

A més serà l’obertura de la temporada d’Escoles de Ciclisme en la província de València.