Notes de premsa

Les Escoles Esportives obrin el període d’inscripcions en els centres educatius de la ciutat de València

 • , ,

Les alumnes i alumnes ja poden inscriure’s en alguna de les 28 disciplines esportives

Amb el pròxim inici del curs escolar, dilluns que ve 11 de setembre, s’obrirà el termini d’inscripció perquè els pares, mares o tutors legals puguen apuntar a les seues filles o fills a les Escoles Esportives d’aquest curs 2023-2024, que se celebren en els diferents centres escolars la inscripció dels quals s’ha de realitzar, generalment, a través de les AMPAS dels centres escolars.

Aquest programa esportiu escolar començarà el 2 d’octubre i contempla 28 disciplines esportives diferents, entre les quals es troben: activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, colpbol, esgrima, gimnàstica rítmica i artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, tennis de taula, pilota valenciana, futbol femení, futbol sala, judo, rugbi, triatló, pilota valenciana, waterpolo, rem, pàdel, esports adaptats i taekwondo.

Les Escoles Esportives obrin el període d'inscripcions en els centres educatius de la ciutat de València

Les Escoles Esportives obrin el període d’inscripcions en els centres educatius de la ciutat de València

Els preus de les activitats esportives oscil·len entre els 125 euros el curs complet per als esports de dues hores lectives de càrrega setmanal i 160 euros els de 3 hores per setmana. El pagament de la quota es realitza en un ingrés íntegre a l’inici del curs, o en dos, sent el primer abans de l’inici del curs i el segon al gener del 2024.

Les alumnes i alumnes ja poden inscriure's en alguna de les 28 disciplines esportives

Les alumnes i alumnes ja poden inscriure’s en alguna de les 28 disciplines esportives

Com a mesura per a ajudar a les famílies més vulnerables, existeixen bonificacions de 70 euros per als alumnes i alumnes de les Escoles Esportives que resulten beneficiaris de les ajudes per a sufragar les despeses de menjador escolar. Així mateix, existeix una altra bonificació de el  100% del preu establit per a el  alumnat dels centres educatius singulars (CAES) o amb un  informe de situació de risc social, elaborat pels Serveis Socials Municipals.

Les llistes dels centres escolars i poliesportius que han sol·licitat les activitats de les Escoles Esportives per a aquest nou curs 23-24, es poden consultar en la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal, en el següent enllaç.

Aquest programa esportiu escolar començarà el 2 d'octubre i contempla 28 disciplines esportives diferents

Aquest programa esportiu escolar començarà el 2 d’octubre i contempla 28 disciplines esportives diferents

Cal recordar que, si un centre no oferta en les seues instal·lacions alguna modalitat esportiva de les Escoles Esportives, l’alumnat podrà inscriure’s en un altre centre que oferisca aquesta activitat, sempre que hi haja places disponibles.

Els Jocs Esportius Municipals també obriran el termini d’inscripció a la fi de setembre

A més de les Escoles Esportives, el programa municipal d’esport en edat escolar alberga els Jocs Esportius, la inscripció dels quals és independent de les Escoles Esportives i s’iniciarà a partir de la tercera setmana de setembre. Està previst que la competició de començament en les disciplines integrants del programa d’esports d’equip: bàsquet, handbol, hoquei, futbol sala, voleibol i rugbi a partir del 21 d’octubre, i dels esports individuals: l’atletisme. La resta: escacs, bàdminton i esgrima començaran amb posterioritat.