Notes de premsa

Els carrers de Mestalla i Gran Via acullen la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València amb homologació 5K

 • , ,

Aquesta tercera prova del Circuit de Carreras Caixa Popular eixirà des de l’Av. Aragó nº15 el diumenge 26 de febrer a les 9:00 hores

El XVIII Circuit de Carreres Caixa Popular 2023 arriba aquest diumenge 26 de febrer a la tercera parada del calendari. La IV Volta a Peu Runners Ciutat de València serà l’encarregada d’omplir els carrers de Mestalla i Gran Via amb la segona prova d’enguany que compta amb l’homologació 5K de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. L’eixida tindrà lloc a les 9:00 hores en els limítrofs de l’estadi de Mestalla, on els corredors i corredores se sumaran a aquesta prova que també comptarà amb carreres infantils per als menors de 14 anys, així com amb la modalitat no competitiva ‘Al teu ritme’, perquè tots i totes puguen participar en aquesta jornada d’una manera menys exigent.

El primer arc d’eixida estarà situat en l’Avinguda Aragó nº15, on els runners es prepararan per a afrontar els 5.000 metres que tindran per davant. La carrera avançarà cap al Pont d’Aragó passant per damunt del Jardí del Túria i encarant la Gran Via Marqués del Túria. En arribar a la intersecció amb l’Avinguda Regne de València els corredors tornaran en sentit invers per Gran Via fins a arribar a l’Avinguda Jacinto Benavente. El recorregut arribarà fins a l’encreuament amb l’Avinguda Peris i Valero i tornarà pel mateix lloc fins a creuar novament el Pont d’Aragó. Ací els corredors s’enfrontaran a l’últim quilòmetre de la carrera en entrar en l’Avinguda Aragó i arribar fins a Blasco Ibañez, on es produirà l’últim gir. La meta estarà uns metres abans de l’eixida, just en els limítrofs de l’estadi de Mestalla.

Els carrers de Mestalla i Gran Via acullen la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València amb homologació 5K

Els carrers de Mestalla i Gran Via acullen la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València amb homologació 5K

A més, aquesta tercera prova del Circuit comptarà amb la modalitat de carreres infantils per a menors de 14 anys. Els recorreguts estan adaptats a les diferents edats dels més xicotets, sent un quilòmetre aproximadament per als Sub14, 800 metres per als Sub12, 600 metres per als Sub10, 400 metres per als Sub8 i 200 metres per als menors de sis anys. Les distàncies són orientatives i poden modificar-se adaptant-les als propis participants. I com sol ser habitual aquests últims anys, la modalitat ‘Al teu Ritme’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar aquests cinc quilòmetres d’una forma menys competitiva.

Les dues últimes carreres del Circuit de Carreras Caixa Popular han comptat amb una participació mitjana de més de 4.000 runners, per la qual cosa s’espera continuar amb aquesta tendència. I és que una de les novetats i al·licients d’aquesta edició 2023 és la samarreta finisher, que només es podrà obtindre completant sis de les huit proves del calendari. A més, aquesta serà l’última prova abans de l’aturada el mes de març, ja que la següent prova del calendari haurà d’esperar fins al 29 d’abril.