Notes de premsa

Les activitats en la Marina reben més de 200.000 visitants des del passat estiu

 • , ,

Les activitats i esdeveniments esportius organitzats en el recinte de la Marina han rebut més de 200.000 visitants des del passat estiu, segons ha informat en un comunicat, en el que ha destacat que la “aposta” per les encontres esportives i lúdics “ha permés avançar en la consolidació” d’este espai “com un recinte obert a tots els ciutadans”.

la Marina Reial ha indicat que l’objectiu d’este “estratègic enclavament” és “convertir-se en un barri més de la ciutat, un punt de trobada per al gaudi i esplai, en primer lloc, dels valencians i també dels turistes que ens visiten”.

Durant l’any s’han celebrat esdeveniments esportius com el Toro Loco València Triatló, la València LD, La Mitjana Marató Trinidad Alfonso, la Travessia a nade, la 15k nocturna, entre altres, que han reunit a prop de 50.000 participants.

Així mateix, també ha sigut escenari d’esdeveniments populars “multitudinaris” com la Fira de la Tapa, que el passat mes de setembre que va reunir a prop de 40.000 persones; València oberta al mar, al febrer d’enguany, o el saló nàutic València Boat Show, que va congregar a 38.000 visitants. Recentment, la Route des Princes, la regata de trimarans europea, ha rebut la visita de més de 45.000 persones.

En el terreny musical, el concert de Alejandro Sanz va congregar a 10.000 persones mentres que s’espera a prop de 5.000 en el concert homenatge a U2 de Rock FM, en la nit de Sant Joan. Així mateix, en el mes de juliol la Marina també rebrà un “important” flux de visitants amb els actes i festivitats de la Fira de Juliol i els castells de focs artificials.

Imagen aérea de la Marina Real Juan Carlos I

Imagen aérea de la Marina Real Juan Carlos I