Notes de premsa

La 6ª Miniolimpíada acomiada la temporada aquest dissabte en la platja de la Malvarrosa

 • , , ,

Dissabte que ve 2 de juny tindrà lloc la 6ª Miniolimpíada de la temporada en la platja de la Malvarrosa, enfront del pavelló esportiu municipal del mateix nom. La jornada posarà fi al conjunt d’activitats multiesportives per a escolars que es desenvolupen durant el curs dins del programa de Jocs Esportius Municipals de la ciutat, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 6 i 7 anys.

6a MiniOlimpiada (platja de la Malva-rosa) 2018

Amb la intenció de celebrar el final d’aquesta edició, la 6ª Miniolimpíada es trasllada a la platja de la Malvarrosa, on els més xicotets podran practicar les activitats a l’aire lliure. En aquesta ocasió les proves seran íntegrament multiesportives, de diverses disciplines, sense que cap esport siga protagonista únic de la jornada.

A més, totes les activitats estaran adaptades a les característiques del lloc on se celebra la jornada, per a aprofitar al màxim les possibilitats que brinda la platja per a aquest tipus d’esdeveniments. En aquest sentit, els xiquets podran participar en carreres de construccions en l’arena i tota classe de jocs esportius adaptats i modificats per a l’ocasió i edats dels participants. L’organització ha previst l’assistència de prop de 30 equips de diferents col·legis i associacions.

6a MiniOlimpiada (platja de la Malva-rosa) 2018

Les Miniolimpíades compleixen enguany la seua sisena edició emmarcades en el programa dels Jocs Esportius Municipals de la ciutat de València. Les activitats estan dirigides als xiquets i xiquetes de primer cicle de primària que formen part dels centres escolars i clubs esportius de la ciutat. El projecte disposa, a més, d’un programa de beques que permet l’accés als jocs a menors en risc d’exclusió social. El pròxim curs 2018/2019 les Miniolimpíades tornaran amb un nou programa, coincidint amb el començament del curs escolar, a partir del mes de setembre.