Notes de premsa

L’Ajuntament de València obri el termini de presentació de sol·licituds d’ajudes a l’esport de 1.3000.000 Euros

 • , ,

Després de la publicació en el Butlletí Oficial de la província de València el passat 25 d’abril de la convocatòria 2017 d’ajudes de la Delegació d’Esports de l’Ajuntament de València a projectes esportius en la ciutat desenrotllats per entitats sense ànim de lucre durant la temporada 2016-17 queda obert el termini de presentació fins al 25 de maig, inclusivament.

Esta edició compta amb un pressupost de 1.300.000 euros destinats al foment de l’esport a què poden optar tots els clubs, federacions, associacions i la resta d’entitats esportives sense ànim de lucre amb seu en la ciutat de València.

Estes ajudes estan dirigides a projectes que giren entorn dels àmbits d’actuació d’esport en edat escolar, esdeveniments esportius dirigits a persones menors de 18 anys; esport per a tots, dirigits a la resta de població però amb atenció especial a aquells que integren a un col·lectiu social preferent: Persones de més de 65 anys, dones, persones amb diversitat funcional, persones en risc d’exclusió social i esport de competició oficial, distingint de: Alt Nivell, actuacions dirigides a l’adequació i millora de les condicions tècniques i a la promoció dels esportistes d’alt nivell en clubs participants en competicions internacionals. I Clubs Esportius, que participen en competicions de nivell inferior als anteriors.

El Ayuntamiento de Valencia abre el plazo de presentación de solicitudes de ayudas al deporte de 1.3000.000 Euros

El Ayuntamiento de Valencia abre el plazo de presentación de solicitudes de ayudas al deporte de 1.3000.000 Euros

La presentació de sol·licituds s’haurà de realitzar, per primera vegada, de manera electrònica a través de la Seu Electrònica del portal web de l’Ajuntament de València en www.valencia.es.

Encara que el passat 21 de març la Fundació Esportiva Municipal i la Delegació d’Esports de l’Ajuntament de València van celebrar una jornada informativa en doble sessió de matí i vesprada, és possible contactar amb el Servici d’Esports de l’Ajuntament de València en el telèfon 963 525 478 extensió 2955.

Es pot consultar més informació el tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament de València: https://goo.gl/GMVgGU