Notícies

La XV Volta a Peu Solidària ‘És Possible’ tanca l’XI Circuit amb major satisfacció del corredor

 • 

Última parada en l’XI Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València amb la XV Volta a Peu Es Posible. Tot un clàssic de les carreres populars i que, a més, té el component solidari, perquè des de la seua quarta edició s’arreplega oli per a la Fundació Banc d’Aliments iniciativa que seguix vigent.

Amb eixida i meta en El carrer Safor (cantó Av Corts Valencianes, junt amb el futur estadi del València C.F.), té un recorregut de 6.366 metres. Com sempre, les inscripcions per a esta última carrera de les deu del circuit estaran disponibles fins al dijous a les 20 hores o completar les 2.000 inscripcions.

A més, esta és una de les carreres del Circuit que compta amb proves i distàncies infantils de 3 a 11 anys, i de 100 a 1.000 metres, que tindran lloc el dissabte previ a la carrera, des de les 16:30 hores.

La XV Vuelta a Pie Solidaria 'Es Posible' cierra el XI Circuito

La XV Vuelta a Pie Solidaria ‘Es Posible’ cierra el XI Circuito

Col·labora amb els més necessitats

Des de les 7:00 h s’arreplegarà 1 botella d’oli d’oliva o 5 € per participant que vullga col·laborar que aniran destinats íntegrament a la Fundació Banc d’Aliments de València per a fer-ho arribar a les famílies més necessitades.

Des de les 7:00 h i fins que finalitze la carrera, en zona de meta haurà instal·lada una Lona de Desitjos on podràs deixar-los plasmats. Hi haurà un punt de Hip Hop, patinadors que animaran als participants i globus gegants perquè l’esdeveniment es convertisca en una gran festa. Durant la carrera hi haurà dos punts d’animació que actuaran al pas dels corredors

Abans de l’entrega de trofeus hi haurà un espectacle de màgia i el gran matí esportiu finalitzarà amb un sorteig de regals entre tots aquells/es que hagen donat la seua botella d’oli o els 5 euros.

Elevada satisfacció dels corredors amb el Circuit

En esta recta final del Circuit, la FDM València va encarregar a la Universitat de València un estudi sobre la valoració i satisfacció dels participants en les proves del Circuit Divina Pastora de Carreres de València, que ens aporta interessants dades sobre els perfils dels corredors. Però que sobretot, reforça el treball que es realitza des de la Fundació Esportiva per a promoure la pràctica esportiva amb este Circuit, ja que la majoria dels corredors enquestats (88,5%) es mostren molt satisfets o satisfets amb l’organització i el funcionament del Circuit.

Respecte als hàbits esportius dels participants, la majoria porta menys de deu anys corrents, destacant que quasi la mitat porta menys de tres anys, el que mostra la importància d’esta sèrie de proves pels barris en l’augment de la població esportiva de la ciutat.