Notes de premsa

La X Marxa Cicloturista Ciutat de València celebra la seua desena edició amb novetats i la tornada de Iván Basso

 • , ,

La Marxa Cicloturista Ciutat de València celebra este dissabte la seua desena edició en plena i amb diverses novetats. Esta cita sobre la bicicleta no és competitiva i té un traçat de 100 quilòmetres fins a Cullera (on es trobaran rampes de fins a 19%) i tornada a València que reunirà, segons l’organització, en l’eixida de la Marina Reial a prop de 2.000 participants.

La marxa, després d’una sèrie d’activitats prèvies durant dijous i divendres, prendrà la seua eixida el dissabte al matí en una marxa no competitiva i que tindrà un discórrer controlat per Guàrdia Civil de Trànsit i Policia Local, encara que sense estar tancada al trànsit, per la qual cosa han de respectar-se totes les normes de circulació.

La X Marcha Cicloturista Ciudad de Valencia celebra su décima edición con novedades y el regreso de Iván Basso

La X Marcha Cicloturista Ciudad de Valencia celebra su décima edición con novedades y el regreso de Iván Basso

Dins de les sorpreses que s’esperen este 2015, esta cita organitzada per CD Podium, comptarà amb l’estrena de la I Marxa Infantil Ciutat de València, en la que els més menuts recorreran 3.2 quilòmetres per la Marina Reial en un entorn professional.

Basso torna sobre la bicicleta

A més, el ciclista italià Ivan Basso, que ha superat una operació derivada d’un càncer testicular detectat durant un control rutinari després de la quinta etapa de l’últim Tour de França, reapareixerà sobre la bicicleta en la Marxa Cicloturista Ciutat de València d’este pròxim dissabte. Un altre al·licient més per a no perdre’s esta cita imprescindible per als amants de la bicicleta que arribaran a la nostra ciutat de totes les parts d’Espanya.