Notes de premsa

La Volta a Peu València torna el 19 de maig per a celebrar els 100 anys del seu naixement

 • , , ,

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web voltaapeuvalencia.org amb un preu de 3 euros

La Volta a Peu València celebrarà el pròxim 19 de maig una de les seues edicions més especials, ja que aquest 2024 es compleixen 100 anys des del seu naixement. L’organització de la prova, a càrrec de la SD Correcaminos i amb l’impuls de l’Ajuntament de València, vol que el tercer diumenge de maig es convertisca en una autèntica festa en la qual tots els valencians, tinguen l’edat que tinguen, isquen al carrer a gaudir de la carrera degana de València Ciutat del Running.

La Volta a Peu València va nàixer en 1924, i des de llavors s’han dut a terme (que s’haja pogut documentar) 67 edicions, ja que, per motius diversos, com la Guerra Civil o la falta de patrocini, durant molts anys no es va poder celebrar. Des de 1983, la SD Correcaminos es va fer càrrec de la carrera i només va deixar de realitzar-se en 2020 i 2021 a causa de la pandèmia de la COVID.

La Volta a Peu València vuelve el 19 de mayo para celebrar los 100 años de su nacimiento

La Volta a Peu València vuelve el 19 de mayo para celebrar los 100 años de su nacimiento

Inscripcions obertes

Les inscripcions per a la Volta a Peu València 2024 estan obertes des de hui i es podran realitzar únicament en línia a través de la web www.voltaapeuvalencia.org. La recollida dels dorsals també es pot fer des de hui en els centres El Corte Inglés de València (Pintor Sorolla, Avinguda de França, Nuevo Centro i Hipercor Ademúz) en horari comercial ensenyant el QR que rebran en inscriure’s.

El cost de la inscripció torna a ser un any més de 3 euros, dels quals un va destinat íntegrament per a l’entitat solidària de la prova, que enguany és la Fundació Maides que s’encarrega de proporcionar una atenció integral a persones amb malaltia mental greu i crònica, pobresa i exclusió social.

Com no podia ser d’una altra manera, tots aquells que travessen la meta en el Passeig de l’Albereda el 19 de maig rebran la tradicional camiseta commemorativa d’aquesta edició i hidratació gràcies a Coca-Cola.

Exposició commemorativa

Entre els actes previstos per a celebrar el centenari de la Volta a Peu València, està previst que a finals d’abril s’inaugure una exposició en la qual es contarà la història de la carrera més longeva de la Comunitat Valenciana i es mostraran molts records d’aquesta mítica prova.