Notes de premsa

La Volta a Peu, el passeig per València més antic

 • , , ,

La Volta a Peu a València Caixa Popular, la carrera més antiga de la ciutat, que enguany ha arribat la seua 34 edició, s’ha consolidat com la festa de l’atletisme popular i s’ha convertit en una de les cites més carismàtiques del calendari d’esdeveniments esportius de València gràcies al seu ambient festiu i a l’elevada participació.

Tot just huit quilòmetres de recorregut per un traçat urbà que recorre alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat, s’han mesclat més de 14.000 corredors, amb diferents propòsits de carrera però un únic objectiu: contagiar-se de l’ambient per a disfrutar de l’esport i de la ciutat.

IMG_0872

Los vencedores de la prueba posan con la camiseta conmemorativa, diseñada por el valenciano Juan Andrés Mompó para la ocasión

El passeig de l’Albereda s’ha convertit en un riu de corredors que a més s’han trobat amb diferents zones d’animació amb música de batucada, dolçaina i tabalet i xarangues, així com activitats i jocs infantils per als més menuts mentres esperaven als finishers.

El veterà atleta marroquí Abdelhadi Habassa s’ha adjudicat la carrera en categoria masculina, mentres que en dones la valenciana Isabel Checa ha repetit el triomf que ja va aconseguir en l’edició del passat any. Ambdós, com la resta d’inscrits han contribuït a un dels fins solidaris de la prova, ja que s’ha destinat un euro per participant al projecte de les Escoles Esportives de Base de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana.