Notes de premsa

La VII Marxa per l’Eliminació de la Violència contra les Dones i per la Igualtat es celebrarà el 26 de novembre

 • , ,

Amb un recorregut de 5 km pel Jardí del Túria, la recaptació anirà destinada a l’Associació Alanna i l’arribada de la marxa donarà per inaugurat el Igualment Fest

Este matí s’ha presentat a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal la VII Marxa per l’Eliminació de la Violència contra les Dones i per la Igualtat que se celebrarà diumenge que ve, 26 de novembre. A l’acte han assistit la regidora d’Esports, Rocío Gil, la vicepresidenta de l’Associació Alanna, Virginia Sanchis i el Director Regional de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals en El Corte Inglés, Pau Pérez Rico.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha destacat “hem de tindre una imatge contundent que tots som ací contra la violència de gènere i que es veja des de dalt una imatge òptica de tots arribant a Vivers, al Igualment Fest, a inaugurar-ho perquè som ací per la violència contra les dones. Jo crec que és una imatge que València ha de donar a la seua ciutat: que estem tots units contra la violència de gènere. I, com sabeu enguany també, la marxa es pot realitzar gràcies a la col·laboració d’El Corte Inglés i la recaptació estarà destinada amb 1 euro benèfic a l’Associació Alanna. I des d’ací, els donem les gràcies per continuar sent ací i, confiem en esta associació perquè sabem el treball que fan”.

La VII Marxa per l'Eliminació de la Violència contra les Dones i per la Igualtat es celebrarà el 26 de novembre

La VII Marxa per l’Eliminació de la Violència contra les Dones i per la Igualtat es celebrarà el 26 de novembre

Esta prova començarà als Jardins de Vivers a les 10.00 hores i, el recorregut de 5 quilòmetres recorrerà el Jardí del Túria per a arribar, de nou, als Jardins de Vivers. La marxa no competitiva està oberta perquè qualsevol persona, independentment de les seues capacitats físiques, puga participar. L’important d’esta data serà demostrar el compromís i la conscienciació de la societat enfront de l’eliminació de la violència contra les dones i per la igualtat.

Una vegada finalitzada la marxa, es realitzaran activitats per als més xicotets i, en la zona de meta es duran a terme diferents activitats dirigides com a Cross Fit o Zumba obertes a tot el públic i a totes les edats. Així mateix, a les 11 del matí es realitzarà l’obertura del Festival Igualment Fest, un esdeveniment amb un plantejament lúdic que comptarà amb xarangues, tallers, concerts i associacions i institucions orientades a la promoció de la igualtat.

Amb un recorregut de 5 km pel Jardí del Túria, la recaptació anirà destinada a l'Associació Alanna i l'arribada de la marxa donarà per inaugurat el Igualment Fest

Amb un recorregut de 5 km pel Jardí del Túria, la recaptació anirà destinada a l’Associació Alanna i l’arribada de la marxa donarà per inaugurat el Igualment Fest

La inscripció i recollida de dorsals es podrà realitzar en les plantes d’esport d’El Corte Inglés situades a les botigues de Pintor Sorolla, Avinguda de França, Nuevo Centro i en el Centro Comercial Hipercor d’Ademuz, amb un cost solidari d’un euro per a l’Associació Alanna, associació que té com a missió aconseguir una societat inclusiva, sostenible i igualitària.

En este sentit, Virgina Sanchis ha assenyalat “volem agrair a l’Ajuntament de València el seu suport a Alanna amb la possibilitat de visibilització que ens donen amb esta Marxa. La nostra intenció és a dir basta i continuar plantant cara a la violència contra les dones únicament pel mer fet de ser dones”.