Notes de premsa

La València Duatló by MTRI arriba a la capital del Túria

 • , ,

Més de 350 duatletes van participar en la primera edició de la València Duatló by MTRI, que va convertir el centre de la ciutat en espai per a l’esport de transicions

El passat 21 de gener, el Pont de les Flors – Rita Barberá va donar inici a la primera edició de la València Duatló by MTRI amb tres eixides de diferents modalitats (supersprint individual, doble supersprint i supersprint parelles) per a més de 350 duatletes. Aquestos/es atletes van poder recórrer el centre de la ciutat en forma d’esport de transicions amb meta en el Passeig de l’Albereda.

El València Duatló by MTRI va comptar amb la participació de més del 80% d’esportistes populars en les seues distàncies supersprint, les quals responien a l’objectiu de facilitar l’esport del triatló a aquelles persones que encara no s’han animat a això, popularitzar-ho i fer créixer el seu públic, en pràctica i animació.

El València Duatló by MTRI va comptar amb la participació de més del 80% d'esportistes populars en les seues distàncies supersprint.

El València Duatló by MTRI va comptar amb la participació de més del 80% d’esportistes populars en les seues distàncies supersprint.

A més, la prova va registrar un 40% de participació femenina en les seues diferents modalitats, aconseguint ampliar la pràctica de l’esport de transicions entre el públic femení.

Entre les tres modalitats de la prova, la categoria supersprint parelles va comptar amb major participació que la resta, en poder combinar les parelles qualsevol sexe i unir a qualsevol perfil d’esportista, independentment del nivell.

La prova va registrar un 40% de participació femenina en les seues diferents modalitats.

La prova va registrar un 40% de participació femenina en les seues diferents modalitats.

En l’àmbit classificatori, el Supersprint individual va ser per a Pau Ortega, del Tridimonis, en categoria masculina, i Rebecca Wood, del CDT Resistentia T3, en categoria femenina.

El Doble Supersprint va ser per a Diego Lledó, del CT Gandia, en categoria masculina, i Mª Jesús Muñoz, del Tricanet de Berenguer, en categoria femenina.

En la modalitat de parelles, els triomfadors en parelles masculines van ser els triatletes de l’equip de tecnificació de la Federació de Triatló CV, Guillem Gumbau i David Blanes, mentre que en parelles femenines van ser Amparo Ferrer i Montserrat Lloret.

Finalment, en la modalitat de parelles mixta, Carolina Font i el seu pare Toni Font van ser els guanyadors, tots dos triatletes del CEA Bétera.

Més de 350 duatletes van participar en la primera edició de la València Duatló by MTRI.

Més de 350 duatletes van participar en la primera edició de la València Duatló by MTRI.