Notícies

La V Volta a Peu de Les Falles reunix a 5.300 corredors per a disfrutar del centre històric

 • ,

Tornada a les carreres populars a València amb una de les seues proves més representatives, a pesar de la seua curta edat. Un total de 5.300 corredors van finalitzar la quinta edició de la Volta a Peu de les Falles, octava prova del X Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València, i organitzada en col·laboració amb la Junta Central Fallera.

La prova amb eixida en El carrer Les Barques i meta en la mateixa Plaça de l’Ajuntament, té un especial traçat que discorre en part pel centre històric de la ciutat, sent l’única prova de la ciutat que permet este luxe de córrer per la zona de vianants de la Plaça de la Mare de Déu i catedral.

Salida de la prueba.

Salida de la prueba.

El marroquí Jaouad Oumellal ha demostrat que no té rival en este Circuit i, per quarta carrera consecutiva, s’ha alçat amb el triomf a l’acabar la prova en un temps de 18:42. Nacho Giménez i Adil El Hand, van completar el podi. En categoria femenina, la guanyadora ha sigut Miriam Gregori, després de completar els 6.152 metres en 23:00. Virginia Ocaña i Sheila Simao li van seguir. Es pot consultar la classificació d’esta carrera en este enllaç.

Victoria de Oumellal.

Victoria de Oumellal.

La prova, a més, té una especial classificació per a fallers i Falles, part de la col·laboració d’esta prova.

Un total de 1.300 euros contra el càncer

Per a celebrar les seues 800 carreres, Divina Pastora Seguros ha estat present este matí en la Volta a Peu de les Falles amb una nova venda solidària de les camisetes del grup “Divina Pastora Seguros – Units per una passió”. En total, gràcies a la solidaritat dels corredors, s’ha recaptat un total de 1.300 euros per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El Cabanyal, pròxima carrera

El Circuit tornarà amb pròxima cita el 2 de novembre, amb la XIII edició de la Volta a Peu al Cabanyal.