Notes de premsa

La V jornada de MiniOlimpiadas tanca el curs 14/15

 • , , ,

Un any més, la platja de la Malva-rosa posa fi a les MiniOlimpiades, activitat que s’emmarca dins dels Jocs Esportius municipals. En este cas, el dissabte es trasllada esta activitat multiesportiva per a xiquets de 6 i 8 anys a l’arena de la Malva-rosa, on realitzaran alguns dels jocs habituals i altres d’adaptats a esta especial superfície, en dos torns de competició.

Última MiniOlimpiada del curso 2015

Última MiniOlimpiada del curso 2015

Després d’haver competit centenars de clubs i col·legis i milers de xiquets en les quatre jornades anteriors d’este curs, la V MiniOlimpiada té un especial valor per ser el tancament a esta activitat participativa amb enormes beneficis per a estos escolars, que ja van disfrutar amb l’esport en els emplaçaments de la Ciutat de les Arts i Ciències, Poliesportiu de Natzaret, Poliesportiu del Tram III y Verge del Carme-Beteró.

Este projecte, que va començar fa sis temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més menuts. Cada dia són més els participants que disfruten d’estes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu, aconseguint este curs per primera vegada, un total de 42 equips de més de 20 entitats i completant totes les inscripcions de participació disponibles.