Notes de premsa

L’única carrera popular que travessa el centre històric de València

 • , , ,

Este diumenge torna el X Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València i ho fa amb una de les seues proves més jóvens, però també més representatives.

Parlem de la V Volta a Peu de les Falles de València, una prova de 6.152 metres amb eixida en el carrer Les Barques i que recorre el centre de València, sent, a més, l’única carreres de les moltes que hi ha en la nostra ciutat que passa pel centre històric, ja que esta cita recorre algunes zones vianants per a aconseguir la Plaça de la Mare de Déu i arribar a la Plaça de la Reina per darrere de la catedral, abans de finalitzar en la Plaça de l’Ajuntament.

Volta a Peu a les Falles

Volta a Peu a les Falles

Sense cap dubte, un especial recorregut per a esta cita que té una especial classificació, ja que competixen en una categoria a part els representants de les distintes comissions de la Junta Central Fallera, que organitza esta prova junt amb la FDM València. A més, la cita arriba en ple apogeu faller després de l’elecció de les Corts d’Honor i té com un altre motiu clàssic el tir d’eixida de la prova per part de la Fallera Major, en este cas, Carmen Sancho.

Hi haurà premis especials per als tres primers classificats masculins i femenins entre tots els fallers censats en Junta Central Fallera, a més dels millors equips masculins i femenins, representant a cada comissió que participe. Sense cap dubte, una cita amb un gran ambient esportiu, festiu i popular.

La cita, ja compta amb més de 1.100 inscrits de forma individual per a esta carrera, podent-se sumar tot els corredors que desitgen, fins a 2.000 inscripcions, abans del dijous a les 20:00 hores.

Per a ampliar informació, inscripcions, etc. visita la web  http://goo.gl/V33sQF