Notícies

La Travessia a Nade València presenta la seua edició més multitudinària amb 1.200 nadadors

 • ,

L’edifici Veles e Vents ha acollit este matí la presentació de la 21a Travessia a Nade València, organitzada per la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València. La prova, que es disputarà este diumenge 21 de juliol, a les 09:00 h., tindrà com a punt neuràlgic el Cobert 2 de la Marina Reial Juan Carlos I i es desenrotllarà en dos distàncies, 750 i 2.000 metres, en les aigües tranquil·les de la dàrsena.

Un any més, la resposta dels esportistes davant d’esta clàssica travessia de l’estiu ha sigut magnífica, aconseguint una xifra històrica, 1.200 inscrits, que han cobert totes les places disponibles.

Travesía a Nado Valencia

Travesía a Nado Valencia

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Cristóbal Grau, ha destacat la importància d’una competició “que sap conjugar la tradició amb les inquietuds i expectatives esportives de moltíssims nadadors en un marc incomparable”. Així mateix, ha comentat que la Travessia a Nade València s’emmarca “dins del calendari d’esdeveniments que s’organitzen amb motiu de la Fira de Julio i on l’esport ha volgut estar present” i ha volgut “invitar tots els valencians a què s’acosten el diumenge a la Marina Reial Juan Carlos I a disfrutar d’un gran espectacle esportiu”.

El president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, Juan Pedro Rodríguez, per la seua banda, ha anunciat que es manté el format i els recorreguts estrenats l’any passat, “en busca de l’accessibilitat de l’espectador que vullga veure la prova en directe”. D’esta manera, “es pot veure pràcticament tot el recorregut per dins de la dàrsena des de diferents punts. Finalment, Juan Pedro Rodríguez ha volgut remarcar la importància “de combinar l’esport amb la seguretat”.

Travessia a Nade València