Notes de premsa

La tercera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament

 • , , ,

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat hui en la Fundació Esportiva Municipal la tercera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana, que finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament el pròxim 24 de febrer. La tercera jornada d’aquesta prova, dirigida exclusivament a dones ciclistes professionals, eixirà de Sagunt per a recórrer 137 quilòmetres travessant el port de L´Oronet fins a arribar a València. Durant l’acte, la delegada municipal ha estat acompanyada pel director de l’esdeveniment i president del Club Ciclista Escapada, Ruben Donet. La regidora ha destacat “la importància del caràcter femení de la prova”.

La segona edició d’aquesta competició, organitzada pel Club Ciclista Escapada, donarà començament el dia 22 de febrer i constarà de quatre etapes que, un any més, recorren les tres províncies de la Comunitat. La tercera etapa consta de 137 quilòmetres, la més llarga de la carrera. 

Setmana Ciclista Valenciana 2018

Com a novetat, enguany debuta en la prova l’equip femení de Movistar Team, que per primera vegada  ha format un grup de dones. Al costat del conjunt espanyol, també concorren altres equips nacionals com Bizkaia-Durango, Hyundai Koryo Car o Sopela Women´s Team, així com internacionals, procedents de tota Europa.

En total participen 29 equips de sis corredores cadascun, el màxim permès per la Unió Ciclista Internacional (UCI). La Setmana Ciclista Valenciana és la primera cita marcada en el calendari europeu en la categoria femenina.