Notícies

La temporada 18/19 de les MiniOlimpiades arranca amb la pilota oval

 • 

El Estadi del Turia va ser testimoni de l’arrencada d’una nova temporada, la desena, de les MiniOlimpiades de la Fundació Esportiva Municipal.

El programa, que es troba molt consolidat en el panorama esportiu escolar de la ciutat, arrancava en l’Estadi del Turia amb el rugbi com a protagonista. Comptant amb la col·laboració de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

Les Miniolimpiadas és un projecte de la Fundació Esportiva Municipal que es dirigeix a menors entre 6 i 7 anys, açò és, les edats prèvies al fet que es puguen participar en el programa dels Jocs Esportius Municipals. Amb el, es vol incorporar entre els més xicotets hàbits saludables i esportius en les rutines dels menors i el desenvolupament de les seues habilitats psicomotrius i socials a través d’exercicis adaptats a la seua evolució sempre de la mà de monitors especialitzats. A més, en focalitzar-se cada Miniolimpiada en una disciplina esportiva permet al menor descobrir noves disciplines que tal vegada desenvolupe més endavant. Un programa pensat en la formació perquè l’esport, sobretot en edat escolar, també és un factor clau d’educació.