Notes de premsa

La Selecció Valenciana de rugbi inclusiu, Campions d’Espanya en un inoblidable cap de setmana

 • , ,

La Selecció Valenciana de rugbi inclusiu toca la glòria a Cullera

No hi ha res com jugar a casa per a eixir extra motivat, i pese a l’asfixiant calor que ha regnat en tota la Comunitat Valenciana aquest dissabte 18 de juny, més intensa ha sigut encara la Selecció Valenciana de rugbi inclusiu que s’ha alçat amb l’or en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Seven.

Cullera ha sigut la seu dels partits de l’inclusiu aquest dissabte, albergant més partits del masculí i femení Seven la també valenciana localitat de Tavernes de la Valldigna. Un cap de setmana on de nou la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana ha demostrat la seua eficient capacitat organitzativa per a albergar a combinats arribats de tot el país.

Pel que respecta a l’inclusiu, el dissabte ha sigut el dia gran i a Cullera l’espectacle no ha defraudat encara que les altes temperatures han sigut un enorme desafiament. Però la il·lusió de jugadors, facilitadors i tècnics ha pogut amb tot, donant una lliçó de sacrifici i amor per l’esport que va molt més allà de guanyar i perdre.

La Selección Valenciana de rugby inclusivo, Campeones de España en un inolvidable fin de semana

La Selección Valenciana de rugby inclusivo, Campeones de España en un inolvidable fin de semana

El rugbi valencià participaba en el Campionat amb dos combinats que han acabat invictes, sent l’equip Al guanyador i el B el que finalment s’ha hagut de conformar amb el 5é lloc al no permetre l’organització que dos equips de la mateixa territorial es mesuraren en la final.

Una final on la Selecció Valenciana A ha guanyat per 37-5 contra la d’Astúries, subcampiona, mentre que en el duel pel 5é i 6é lloc el combinat B de la FRCV ha derrotat per 10-0 a Castella la Manxa.

Una alegria enorme que motiva i reforça l’enorme treball que durant tot l’any realitzen els integrants d’un projecte inclusiu que va a més, com a mostra la presència de 6 equips (2 d’Astúries, 2 de Castella-la Manxa i 2 de la Comunitat Valenciana) en un CESSA 2022 de Seven on a més els equips valencians han sigut els que més assajos han aconseguit.

Destacar que aquest nodrit grup de jugadors ho han compost en la seua majoria jugadors de Cullera i Les Abelles, a més de la presència del Tatami i també Torrent en uns conjunts de la FRCV que no oblidaran mai aquest dissabte 18 de juny de l’any 2022.