Notes de premsa

La selecció espanyola femenina, campiona del International Junior Hockey Tournament

 • , , ,

Les seleccions nacionals sub21 d’Espanya en dones i Índia en xics, es van proclamar campiones del Torneig Internacional Júnior d’hoquei que s’ha celebrat a València del 24 al 30 d’octubre, en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme Beteró, i que servia de preparació per als respectius Mundials de la categoria que es disputaran a finals d’any.

El torneig ha reunit a cinc de les millors seleccions sub21: Bèlgica, Espanya, Alemanya, Índia i Anglaterra, que s’han enfrontat en format lliga primer, i després per eliminatòries i final. Així, la selecció espanyola es va adjudicar el torneig després de superar en la final al combinat alemany per un ajustat 2-1, demostrant que estan preparades per a la gran cita de Xile.

En el quadro masculí, totes les seleccions presents en el torneig estan en el top10 del rànquing mundial i això s’ha reflectit en la igualtat dels partits i en la qualitat del joc. L’equip espanyol va acabar quart després de perdre la final de consolació davant de Bèlgica, mentres que el combinat Índia es va adjudicar el títol i es convertix en clar aspirant a la corona mundial, ja que a més serà l’amfitrió.

Este Torneig Internacional Júnior ha sigut l’esdeveniment internacional nombre 13 que han organitzat de manera conjunta la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana i la Reial Federació Espanyola d’Hoquei en les instal·lacions de Beteró i que han convertit a València i a la seua inconfusible pista blava en la seu permanent de l’hoquei nacional.