Notícies

La Sala d´Armes València domina en espasa en el campionat autonómic mentres el CEM ho fa en floret el Dinamo es consolida en sabre

 • ,

La Sala d`Armes València s’ha alçat amb el campionat autonòmic d’esgrima per la quantitat de medalles aconseguides en un esdeveniment que s’ha celebrat el passat cap de setmana en la Ciutat Esportiva Camilo Cano de la localitat alacantina de la Nucia.

Els tiradors del club valencià han aconseguit ser els millors en totes les categories i només en espasa femenina Cristina Reche, del Club d’Esgrima València, va aconseguir ser campiona per davant d’altres tiradores del SAV.

Fran Valero, del SAV, va aconseguir el campionat en la modalitat individual d’espasa masculina mentres Victor Villalba, del SAV, va quedar segon i en tercer lloc van quedar Robin Haon, del SAV, i José Luis Herranz del Club de Esgrima Valencia (CEV).

Campeonato Autonómico de Esgrima

Campeonato Autonómico de Esgrima

En dones guanyà en la categoria individual Cristina Reche, del CEV, quedant en segon lloc María Hernández, del SAV, i en tercer Cristina Alonso i Marta Cabanes del SAV.

La SAV també va portar el seu domini a la modalitat d’equips. En espasa masculí van aconseguir el primer i segon lloc sengles equips del club valencià i en tercer lloc el CEV mentres en dones es va tornar a repetir en el primer i segon lloc i el tercer va ser per a la Sala d’Armes de Paterna.

El Club d’Esgrima del Mediterrani va col•locar a tres dels quatre primers.

Si açò va ser el que va succeir en espasa en floret va guanyar Jorge Comas, del Clu d’Esgrima del Mediteráneo, de València, mentres els seus companys d’equip Ignacio Puig i Luis Angles van quedar en segon i tercer lloc, respectivament, i Luis Diez, del Club d’Esgrima Azahar, de Castelló, també va obtindre eixe tercer lloc

El Club d’Esgrima Dinamo es consolida en sabre com a millor equip

El Club d’Esgrima Dinamo de València va dominar en sabre, tant masculí com femení, al quedar Nino Villanueva i Francesc Pia primer i segon mentres el Club d’Esgrima de Benidorm va aconseguir el tercer lloc amb Antonio Cueto i Luis Eduardo Vega. En dones van ser Belén Iglesias, Marta Cortas i Sara Daghbouche i Mónica Jiménez els que van quedar primera, segona i tercera, respectivament.

El Club d’Esgrima Dinamo també va dominar en la competició per equips al guanyar la modalitat. El Club d’Esgrima Benidorm i el Club d’Esgrima Azahar de Castelló van quedar segons i tercers.

La Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de la Nucia van organitzar conjuntament la prova i va estar present el president, Vicente Safont, i responsables del consistori de la Nucia en l’entrega de premis.