Notícies

La Route des Princes arriba a València amb els millors regatistes

 • ,

La Marina Real Joan Carles I de València acull este cap de setmana la ‘Route des princes’ de vela.

El divendres i el dissabte estan programades de 16 a 19 hores sengles regates costaneres i el diumenge començarà la ruta a les 14 hores des de València cap a Benicarló, i amb destí Lisboa.

Route Princes

Route des Princes

La Route des Princes és una regata única en la seua espècie en què participaran multicascs de les classes Multi 50, MOD 70 i Giant, d’una eslora mínima de 50 peus i tripulats pels millors regatistes del món.

A més de la competició esportiva del més alt nivell, La Route de Princes és un esdeveniment creat i promogut pels grans actors econòmics de la indústria agroalimentària europea, que té com a objectiu crear una unió entre la terra i el mar i promoure l’intercanvi entre les distintes cultures regionals d’Europa.

El diumenge 9 de juny la regata eixirà de València per a recórrer Europa detenint-se a Lisboa (Portugal), DublinDun Laoghaire (Irlanda), Plymouth (Anglaterra) i, per a acabar, la Badia de Morlaix, en la Bretanya francesa.

Cada una d’estes ciutats es convertirà durant uns dies en un gran espectacle esportiu i un aparador de cultures ja que, gràcies a les distintes activitats que s’organitzaran, les regions per les quals passa La Route des Princes donaran a conéixer la seua riquesa agrícola, el seu art culinari, la seua història i la seua cultura. D’esta manera, La Route des Princes es convertix no sols en un esdeveniment per als amants de la vela, sinó també en una festa de les regions per a tots els públics i per a totes les edats. Una sinergia entre terra i mar mai vista, una oportunitat de conéixer i créixer gràcies a l’intercanvi de cultures que promou La Route des Princes.

Més info: www.routedesprinces.com

Fuente: lasprovincias.es