Notícies

La ràpida XIII Volta a Peu al Cabanyal – Any de la Fe marca la recta final del Circuit Divina Pastora 2013

• ,

La recta final del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars 2013 ja està molt prop, però ací no es nota el cansament. Més aïna tot al contrari. Per això, més 4.577 corredors van aprofitar les noves rectes de la XIII Volta a Peu al Cabanyal – Any de la Fe per a tornar a demostrar la seua passió i vocació pel Circuit.

DSC_5663

En una carrera just en l’equador entre la Mitja Marató i la preparació per a la Marató de València  del pròxim 17 de novembre, però que continua tenint una gran atracció. No en va, als habituals del Circuit amb dorsal fix es van sumar les inscripcions de més de 1.400 corredors. I ho van fer per a donar-ho tot sobre l’asfalt, Com va fer el guanyador de la prova, Adil el Hand. Aprofitant al màxim la recta més llarga del Circuit, d’un 1km i mig, directes cap a La Meta. En categoria femenina, el triomf va ser per a Raquel Landín.

DSC_5139

Una prova organitzada per la Hermandad del Santísimo Cristo Salvador, l’Arquebisbat de València i Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir. El que a més d’un bon nombre de corredors per part de la Universitat Catòlica, també va invitar a participar a l’arquebisbe de València, Monsenyor Carlos Osoro.

DSC_6447

Per davant, encara que dóna una carrera més, la ultima del circuit d’enguany, però no una qualsevol. Serà la carrera número 100, i acabarà en Mestalla el pròxim 6 de desembre. Te la perdràs?

Ací pots consultar la classificació completa d’esta prova.

I vos deixem una primera galeria de fotos de la carrera.