Notes de premsa

La platja de la Malva-Rosa acull el III Triatló del Maritítim amb més de 1.600 participants

 • , ,

Aquest dissabte 12 de maig arriba a València la tercera edició del Triatló del Marítim, l’emblemàtic esdeveniment esportiu en el qual es pot participar individualment, en parelles o relleus, supera ja els 1.600 esportistes inscrits. La cita en la nostra ciutat és la primera del circuit Santander Triathlon Series que recorrerà nou ciutats d’Espanya entre els mesos de maig i octubre.

La prova, amb eixida i meta en la platja de la Malva-Rosa, continua consolidant-se a València, on compta amb un ampli programa de competicions que possibilita la participació de tot tipus d’esportistes. Un total de tres distàncies: Olímpic (1.500 metres natació / 40 Km ciclisme / 10 Km carrera a peu), Sprint (750 m natació / 20 Km ciclisme / 5 Km carrera a peu) i Supersprint (350 m natació / 10 Km ciclisme / 2,5 Km carrera a peu).

L’evolució es produeix al mateix temps en què s’aferma la presència femenina en la competició, on enguany un 28% dels participants són dones.

La tercera edició d’aquesta prova ja ha superat les 1.600 inscripcions que va tenir en el passat any. València és una de les seus més destacades i emblemàtiques del circuit, ja que la ciutat permet practicar natació en les tranquil·les aigües del Mediterrani, realitzar la part de ciclisme en un recorregut urbà pla, ampli i ràpid, i córrer pel Passeig Marítim fins a arribar a la línia de meta.

Les inscripcions per a participar es mantindran obertes fins a la mitjanit del dia 7 de maig a través de la pàgina web de l’esdeveniment www.santandertriathlonseries.com.