Notes de premsa

La platja del Cabanyal acull un any més el 25é Internacional Ciutat de València de Futvolei, el torneig anual de futvoley “més antic del món”

 • , ,

Les arenes de la platja del Cabanyal acullen una vegada més el torneig anual de futvoley “més antic del món”, el 25é Internacional Ciutat de València de Futvoley, una de les proves més importants que componen el 29é Circuit de Futvoley Espanya 2022 d’aquesta disciplina que combina el futbol i el vóley.

L’esdeveniment va començar el dilluns 18 de juny en l’estadi de futvoley, instal·lat en la platja del Cabanyal, on cada dia s’ofereixen diferents activitats com a cursos d’iniciació i perfeccionament físic de manera gratuïta a tots aquells que s’acosten i vulguen aprendre aquest esport.

La platja del Cabanyal acull un any més el 25é Internacional Ciutat de València de Futvolei

La platja del Cabanyal acull un any més el 25é Internacional Ciutat de València de Futvolei

La competició començarà el divendres dia 22 amb los partits de la fase prèvia d’on es determinaran els equips que aconseguiran la fase final. El dissabte 23 es durà a terme una lliga de grups per a conéixer el nom dels equips semifinalistes i el diumenge 24 es disputaran els partits pel tercer i quart lloc i les finals masculina i femenina, després de les quals tindrà lloc el lliurament de trofeus i l’acte de clausura.

Més información en: https://futvoley.es/