Notes de premsa

La pista d’atletisme de l’Estadi del Túria rep als corredors de la VII Carrera José Antonio Redolat

 • , ,

Aquest diumenge 15 de maig s’ha celebrat la cinquena prova del Circuit de Carreres Populars 2022, la VII Carrera José Antonio Redolat. Més de 3.000 corredors s’han sumat a aquesta primera prova del mes de maig que, a diferència de l’anterior, la 3r Carrera per Discapacitat, ha tornat a transcórrer en diumenge i en el seu horari habitual a les 9.00 h del matí.

L’eixida ha tingut lloc en l’Av. Maestro Rodrigo i s’ha desenvolupat per l’Av. del General Avilés i de Pio Baroja fins a la seua conclusió en l’emblemàtica pista d’atletisme de l’Estadi del Túria, on estava situada la línia de meta.

En la categoria femenina, la millor marca ha sigut per a Elia Fuentes Albero, del club Redolat Team i que ha finalitzat la prova amb un temps de 00.17:25. Li ha seguit Silvia Patricia Ortiz Morocho, corredora que ha participat de manera independent i que ha aconseguit una marca de 00.17:33. Finalment, la tercera posició ha sigut per a María Angeles Ruiz Saiz del Redolat Team, amb una marca de 00.17:34.

El corredor més ràpid ha sigut Zakaria El Maataoui, del CA Sitges Burjassot, que ha aconseguit un temps de 00.14:44. La segona posició ha sigut per a Alberto López Barceló, del Club d’Atletisme Serrano, amb una marca de 00.14:48. Oscar Santos Mayans del Redolat Team ha completat el podi amb un temps de 00.14:49.

En finalitzar la carrera ha tingut lloc l’eixida de la marxa a peu, no competitiva, i la prova per a menors de 14 anys, la quarta d’aquesta aquesta edició del Circuit de Carreres. Després s’ha realitzat el lliurament de premis als vencedors de les diferents modalitats.

Aquesta cinquena prova puntuable corresponent al 17é Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València ha estat organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la C.A. Redolat Team.

Els resultats de la classificació es poden consultar en l’enllaç següent:

Classificació

El Circuit de Carreres continuarà l’activitat el pròxim 11 de juny amb la 4a Carrera Marta Fernández de Castro. En aquesta ocasió l’hora d’eixida serà a les 20:00 hores, i tindrà una distància aproximada de 6.000 metres.