Notes de premsa

La Pilota Valenciana arriba als més xicotets en ple cor de València

 • , , , ,

L’històric Trinquet de Pelayo, en el centre de la ciutat, serà un altre dels escenaris on es desenrotllarà esta activitat d’esport escolar, per a xiquets de 8 a 18 anys, a partir del 2016 amb esta nova oferta d’esport organitzada per la Federació de Pilota Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal

Pelayo se suma així a altres centres i instal·lacions que ja oferixen als escolars mantindre la passió per l’esport valencià més tradicional. Les categories d’entrenament seran cinc (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, amb horaris vespertins dilluns, dimarts, dimecres i divendres, durant els mesos de gener a maig.

El preu d’esta activitat per als cinc mesos serà de 75 euros, amb la possibilitat d’optar a beques per a les famílies amb menys recursos. Les inscripcions es realitzaran en la Federació de Pilota València (www.fedpival.es) i es pot aconseguir més informació en el correu electrònic secretaritecnic@fedpival.es

La Pilota Valenciana llega a los más pequeños en pleno corazón de Valencia

La Pilota Valenciana llega a los más pequeños en pleno corazón de Valencia

El professorat d’esta activitat escolar seran els monitors qualificats de la Federació, sempre amb la seua titulació oficial, per a donar a conéixer als escolars les diferents tècniques i habilitats relacionades amb les diferents modalitats de pilota, així com els materials i competicions específics del nostre esport.

A més de mantindre viva la tradició de la disciplina valenciana, els xicotets podran millorar la seua condició física general amb dos o tres entrenaments setmanals i com cada iniciativa que impulsa la FDM València sempre promou els valors de l’esport en general i, en este cas, de la pilota valenciana en particular.

Els xiquets i xiquetes que participen en esta nova oferta d’esport escolar se sumaran també als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, així com activitats extraordinàries diverses, campus amb jugadors d’elit i la festa final de curs.