Notícies

La Patinada Popular, 20K i Marató Roller portaran a milers de patinadors a la Marina Reial

 • ,

Milers de patinadors de totes les edats recorreran la Marina Reial Joan Carles I de València el diumenge 1 de juny en el transcurs de la Patinada Popular València 2014, organitzada pel club de patinatge Yovima Esport i la Fundació Esportiva Municipal, amb el patrocini de El Corte Inglés. Esta prova, anirà acompanyada de nou per la Marató i el 20K València Roller 2014.

La Patinada, que està plantejada com una activitat lúdica no competitiva i oberta a tots els aficionats a este esport, partirà a les 9 del matí des de l’esplanada de Veles e Vents de la Marina Reial Joan Carles I i recorrerà els 3.300 metres de la dàrsena de la Marina Reial.

Enguany, com a novetat, les inscripcions seran solidàries i tindran un cost de 1€ que anirà a benefici, íntegrament, de la Fundació Anar per a ajudar els xiquets i adolescents en risc. Es poden realitzar fins a les 14 hores del dijous 29 de maig en les plantes d’Esports de tots els centres comercials de El Corte Inglés en Valencia. 

Patinada Popular.

Patinada Popular.

Es podrà participar amb patins tradicionals, en línia, patinet i, com a novetat, també es permetrà participar amb skate. Es recomana portar proteccions i casc de seguretat. Per als més menuts l’organització disposarà un circuit d’habilitats guiat per monitors qualificats, que també impartiran classes per a adults. No hi ha límit d’edat per a participar en la Patinada Popular.

Entre els participants que hagen formalitzat la seua inscripció se sortejaran regals relacionats amb el món del patí al finalitzar la prova.

MARATÓ I 20K VALÈNCIA ROLLER

A les 9.30 hores, tindrà lloc la Marató i el 20K València Roller 2014, proves organitzades per la el Club Yovima Esport de patinatge i que es desenrotllaran pel mateix recorregut amb una distància de 20 km. En la València Roller, i de 42 km. En la Marató. La inscripció per a estes proves es realitzarà en la pàgina www.yovima.com.

El dissabte 31 de maig, de 17 a 21.30 hores, en la planta d’esports de El Corte Inglés d’avinguda de França, s’instal·larà la Fira del Patinador per a l’arreplegada de dorsals i xips. 

Maratón Roller.

Maratón Roller.