Notícies

L’Oficina del Voluntariat Esportiu disfruta de la seua festa anual amb l’entrega de premi i regals

 • 

Un intens any treballant pel voluntariat esportiu i disfrutant dels valors d’ajudar als altres en equip que ha tingut la seua merescuda recompensa final. El passat 15 de gener, després de l’anual gala de premiació del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, on els voluntaris van participar en un flashmob per a presentar la nova camiseta del Circuit, va tindre lloc la festa i sopar de l’Oficina del Voluntariat Esportiu de València, que es va celebrar en la cafeteria del Complex Esportiu i Cultural Petxina.

Més de 80 voluntaris van acudir al sopar, on vam disfrutar junt amb les empreses que aporten valor a l’entrega solidària durant tots els mesos de l’any dels voluntaris. Així, es va celebrar l’habitual sorteig dels regals que vol premiar, encara que siga mínimament, l’especial i rellevant labor de tots els integrants de l’Oficina. 

L'Oficina del Voluntariat Esportiu disfruta de la seua festa anual amb l'entrega de premi i regals

L’Oficina del Voluntariat Esportiu disfruta de la seua festa anual amb l’entrega de premi i regals

Estos van ser alguns dels regals i sortejos que van disfrutar els nostres voluntaris:

  • Amb motiu d’este sopar l’Oficina del Voluntariat Esportiu va repartir 30 equipacions esportives a altres tants voluntaris.
  • També es van repartir 16 nits d’hotel de la cadena SIDORME als voluntaris que més van participar en més esdeveniments durant el 2015, a més de sortejar 8 nits d’hotel SIDORME entre els assistents.
  • 10 dorsals per a participar en el Circuito Divina Pastora de Carreres Populars 2016.
  • 12 entrades per al Bioparc València.
  • 15 entrades per a la pista de gel Fun & Ice
  • 4 bosses de productes esportius d’Intersport.
  • 25 menús de McDonald’s.
  • Caixes de regals de Coca-Cola.

A més, entre tots els assistents es van repartir bosses de regal amb camisetes de diferents esdeveniments per a tots.

Agraïm l’ajuda i participació de les empreses i firmes que cada any augmenten el llistat de col·laboradors de l’Oficina del Voluntariat: Bioparc, Ciutat de les Arts i les Ciències, Fun & Ice, Interesport, Kelme, McDonalds, Nau Gran, Sidorme, Universitat de València, Coca-Cola, Rexona i Lista Dual, entre un altre amics.