Notícies

L’oferta i xifres de l’esport escolar a València continuen creixent

 • ,

Amb el curs escolar ja iniciat, estan actives totes les iniciatives i programes que la Fundació Esportiva Municipal de València promou per a la pràctica esportiva dels escolars. I entre elles, les Mini Olimpíades, que van viure dissabte passat en l’entorn de la Marató València la primera de les set cites que hi haurà en la temporada 15/16, augmentant la xifra d’esdeveniments enguany.

Esta disciplina recorrerà set espais al llarg de la temporada perquè uns 400 xiquets participen en esta activitat esportiva multidiscipinar organitzats per equips. Després de la primera experiència en la Ciutat de les Arts i Ciències, l’agenda de les Mini Olimpíades passarà pel Poliesportiu de Benicalap el 19 de desembre i les instal·lacions de Natzaret, el 30 de gener.

La oferta y cifras del deporte escolar en Valencia siguen creciendo

La oferta y cifras del deporte escolar en Valencia siguen creciendo

Per al mes de març, la cita visitarà el dia 5 les instal·lacions esportives del Tram III del Jardí del Túria, mentres que a l’abril la competició es desenrotllarà el dia 16 en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Les últimes cites d’esta competició per als més menuts seran el 14 de maig, i la festa final el 4 de juny, que aprofitant la proximitat de l’estiu es desenrotllarà en la platja de la Malva-rosa amb jocs adaptats a l’arena.

Les Escoles Esportives continuen creixent

Mentrestant, l’activitat de les Escoles Esportives en els poliesportius municipals i, sobretot, en els centres escolars es manté amb una completa oferta esportiva de 21 disciplines diferents, tant individuals com en equip, en més de 400 grups d’escolars, que representen un número pròxim als 5.500 alumnes de diferents edats per a esta activitat esportiva en horari extraescolar, que promou la pràctica esportiva entre els més menuts.

Para el mes de marzo, la cita visitará el día 5 las instalaciones deportivas del Tramo III del Jardín del Turia, mientras que en abril la competición se desarrollará el día 16 en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró

Para el mes de marzo, la cita visitará el día 5 las instalaciones deportivas del Tramo III del Turia

Destacar que per a este curs s’han concedit 500 beques esportives més que el curs passat, contribuint així a la finalitat que establix els Estatuts de la FDM de no deixar cap xiquet o xiqueta sense el dret a la pràctica esportiva per motius econòmics.

Més xiquets també en els Jocs Esportius municipals

I els diferents col·legis i equips participen el cap de setmana competint en uns Jocs Esportius municipals que augmenten el seu nombre de xiquets i xiquetes disfrutant de l’esport amb les regles bàsiques del joc net, un altre dels programes que promou la Fundació. I és que la previsió d’esta temporada 15/16 és superar el nombre d’escolars que va participar en esta activitat esportiva el curs anterior, i que va aconseguir els 10300 xiquets.

Más niños también en los Juegos Deportivos Municipales

Más niños también en los Juegos Deportivos Municipales

A més per a este curs s’amplia este programa amb l’activitat de Multiaventura. Es tracta d’una activitat que reunix tres modalitats esportives que es practiquen en la naturalesa: carrera d’orientació, escalada i bicicleta de muntanya. Els escolars aprendran primer les tècniques bàsiques en un taller organitzat pels tècnics i el professor d’educació física. Al final del curs participaren en dos competicions denominades RAID d’aventura, classificatòries per al campionat d’Espanya. 

+ info: http://goo.gl/efTQrP