Notícies

La nova imatge de la Font de Sant Lluís s’estrena el diumenge en el Trofeu Ciutat de València

 • 

La XXII edición del Trofeo Ciutat de València, amb el que el Valencia Basket se presenta davant de la seua afició mesurant-se al Iberostar Tenerife (diumenge 4 d’octubre, des de 19:15 hores), ha servit per a presentar les millores de rehabilitació realitzades en la fatxada de La Fonteta durant este estiu i que suposen un profund canvi d’imatge de l’històric coliseu valencià.

En la roda de premsa i la posterior visita a les reformes de la Fonteta han participat Vicente Solá, president del València Basket Club, Paco Raga, conseller delegat del Club taronja, Maite Girau, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i Eva Prieto, directora de comunicació de Pintures Isaval, empresa que patrocina el partit i que ha contribuït amb els seus productes en la millora de La Fonteta.

Nova imatge de la Font de Sant Lluís

Nova imatge de la Font de Sant Lluís

Els aficionats taronja podran estrenar la “nova” Fonteta diumenge que ve en el partit de presentació. Un canvi de cara que ha inclòs el pintat i reforma de la fatxada, així com la reparació, condicionament i pintat de les escales i les baranes del pavelló. També s’ha donat a conéixer la nova cartelleria del pavelló, els nous elements pintats en les parets, la col·locació d’unes lones que recorden els títols aconseguits pel Club o les noves senyalitzacions de les portes d’accés al recinte.

Uns nous elements de la fatxada del pavelló on destaca especialment una icona representativa del nostre esport. Un dels millors fitxatges de la temporada és el del xiquet de deu metres que apareix siluetejat jugant al bàsquet en la fatxada de la Fonteta, entre les portes 3 i 4.

La regidora d’esports, Maite Girau, hi ha assenyalat que en primer lloc que “m’agrada la nova imatge de la Fonteta, ha quedat preciosa”, per a després ressaltar que “des del nou ajuntament volem traslladar el nostre compromís amb el món de l’esport, treballem perquè siga un dret dels ciutadans. En dies com hui, a l’esport se li unixen altres valors com el sacrifici, l’esforç, treball i tenacitat. Valors que adornen els jugadors del València Basket i a la seua directiva. Els desitgem la millor de les temporades perquè tots disfrutem de l’espectacle esportiu en tota la seua magnitud

El president de València Basket, Vicente Solá, s’ha mostrat segur que “la nova imatge de La Fonteta sorprendrà els nostres aficionats. Després de 30 anys nostre pavelló ha rejovenit perseguint l’objectiu del nostre mecenes, que no és un altre que transmetre des de València una imatge de modernitat i actualització a la resta d’Espanya i Europa, aportant valor a la nostra ciutat i a la nostra Comunitat. Una reforma exterior que s’unix a altres millores que hem realitzat en l’interior perquè esta històrica instal·lació perquè siga una referència per a tots els aficionats”.

_MAP3987

Pintures Isaval ha sigut una de les empreses implicades en la reforma de la Fonteta, ja que han sigut els seus productes els que s’han utilitzat per a pintar el nou aspecte de la Fonteta. La seua directora de comunicació, Eva Prieto, ha agraït la confiança posada per totes les parts per usar els productes de Isaval per a esta reforma i  ha mostrat l’alegria de la companyia “per continuar formant part d’este projecte com co-patrocinadors del Club. El lema que hem estat utilitzant fins ara, Es pinta de Taronja, ja és una realitat. Ara sí, la Fonteta lluïx la seua millor cara i els nostres productes han sigut protagonistes en este canvi”.

Fotos: MA Polo (València Basket)